2777
2789
عنوان

جهیزیه

136 بازدید | 11 پست

بچه ها همین الان با مادرم دعوای بدی داشتیم .

من بابام معتاد بود و پول نداشت که برام جهیزیه بخره ، مامانم از شوهر قبلیش یه مقدار ملک و خونه و... داشت . (شوهر قبلی مامانم فوت کرده بعد مامانم با بابام ازدواج کرده ) 

مامانم بعد از مراسم خواستگاری و بله برون شروع کرد به خریدن جهیزیه برای من . ولی وسایلی که برای من میخرید رو می‌آورد و استفاده می‌کرد توی آشپزخونه . چندین و چند بار بهش تذکر دادم گفتم مامان من فردا می خوام این وسایل رو ببرم خونه خودم بچینم مادرشوهر و خواهر شوهرم متوجه میشن که استفاده شده لطفا ازشون استفاده نکن ولی گوشش بدهکار نبود . مثلا خودش غذا ساز و سبزی خورد کن داشت ولی بازم هی میرفت سبزی خورد کن منو بیاره استفاده کنه . چند روز پیش یه مقدار دونه فلفل سیاه آسیاب نشده داشت گفت می خوام با آسیاب تو پودرشون کنم . گفتم مامان آسیب منو لطفا استفاده نکن پودر فلفل میره بین پره هاش میمونه زشته بخدا گفت باشه . الان امشب متوجه شدم که با آسیاب من زمانی که خونه مادرشوهرم بود فلفل ها رو آسیاب کرده . منم باهاش دعوا کردم برگشته به من میگه تو روانی هستی ، جن..ده هستی ... میگید چکار کنم باهاش ؟! خسته شدم دیگه از بعد از مرگ بابام دارم دیوونه میشم بخدا این هفته رفتم دکتر اعصاب 

مامانم به شدت بددهنه فحش هایی بهم میده که بخدا شرمم میشه اینجا هم بگم . دیگه خسته شدم رومم نمیشه به نامزدم بگم بیا زودتر عروسی بگیر منو ببر . گاهی وقت ها از دستش می خوام خود کشی کنم . من اصلا دختر بدی براش نبودم تو عمرم کار بدی که بخواد آبروی خانوادمو ببره نکردم ولی اینقدر از مادرم فحش خوردم که خدا میدونه 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وااا آخه واسه چی استفاده می کنه ! انگار فقط قصدش زجر دادن شماست

بخدا که هست وگرنه بهش گفتم بزار وقتی رفتم سر خونه زندگیم هر وقت هر چی کم داشتی بیا ببر یا استفاده کن ولی حالا اینکارو نکن چون فردا پشت سرم حرف میزنن