2789
عنوان

بلاکم کرد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 24 پست

عزیز دلم میدونم چه حسی داری

متاسفم برای دردی که میکشی و از خدابرات صبر میخوام

ولی ارزش سلامتی خودتو بدون حرص خوردن استرس سلامتیتو داغون میکنه 

هیچی به اندازه خودت ارزش نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۲۰ سالمه اون ۲۳ خیلی همو میخواستیم سر یه اتفاق یه چند ماهی بهم‌پیام نداد منم رفتم بایکی دیگه اونم ف ...

متاسفم اما تقصیر خودته ، تو اگه واقعا دوسش نداشتی بقیه نباید به چشمت میومدن ،خدایی برای سرگرمی دوست میشید؟ چه دلخوشید 

اسی بلاخره نفمیدم متاهلی یا مجرد

الان نامزد دارم خیر سرم ولی دلم پیش اونه اگه اون مثل قبلا میخواستتم الان نامزدمو میدادم پس ومیرفتم باهمون.ولی تقصیر اونم هست نباید یهو میرفت نباید وقتی بهش پیام داد نباید الکی بهم میگفت دوست دختر دارم.منم از لجش رفتم نامزد کردم

الان نامزد دارم خیر سرم ولی دلم پیش اونه اگه اون مثل قبلا میخواستتم الان نامزدمو میدادم پس ومیرفتم ب ...

بعد تو نامزدیت بهش پیام دادی بلاکت کرد؟والا معلومه که عاقله

دراین درگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه ز امروزت مشو غره که از فردا نه ای اگه
الان نامزد دارم خیر سرم ولی دلم پیش اونه اگه اون مثل قبلا میخواستتم الان نامزدمو میدادم پس ومیرفتم ب ...

اسی ببخشید این حرفو میزنم ولی زن شوهر دار الان دیگه بنظرم فکر زندگیش باشه بهتره،در ضمن به اون اقا هم حق میدم بلاکتون کنه چون شما الان اسمتون روی کس دبگه ای هست،بنظرم انسانیت بخرج داده بلاک کرده...اسی نمیگم من ازت بهترم خدا از همه خیانت رو دور کنه انشالله