2777
2789
عنوان

کمک کمک کمک😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

144 بازدید | 20 پست

پسرم دوسالشه،بی دلیل لرزکرده الان ،توبغلمه بهش آستامینوفن دادم داره میخوابه،نمیتونم برم دکتر،شوهرم نیست ،تب نداره ،الان بغلش کردم بهترشده،چیکارکنم میترسم 😔

یه مامان هستم 😊دوتادسته گل💟

مراقب باش تشنج نباشه

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظرم آژانس بگید ببر دکتر

چیکارداری شوهرت هست یا نیست 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
اخه استامیفون خواب اور  ولی خودت اسنپ بگیر برو کاری نداره برو دکتر  ی دفعه شب نشه کاری د ...

نمیشه😭من روستای مرزی ام ،اسنپ نیست😔

یه مامان هستم 😊دوتادسته گل💟
نمیشه😭من روستای مرزی ام ،اسنپ نیست😔

😢😢😢

اووه 

پس تا سرشب دکتر با ی نفر برو دکتر 

ممکن شب نباشه پزشک اونجا

ولی اگ‌مسکلی نداشته از قبل ان شالله چیزی نیس

آب  جوش نبات بهش بده تا گرم سه