2777
2789
عنوان

غذای عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 66 پست
جالبه شما غذای جدید میزاری که لولت پیش مهمون بره بالا پس کیفیتش قطعا باس مهم باشه وسط مجلس ببینی کلی ...

کیفیتش که خوبه ولی اگه خوششون نیومد ک تقصیر من نیست

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 
تابستون برا نامزدیم ی سیخ جوجه و ی سیخ و کوبیده و ی کاسه خورشت گذاشتیم برا هر نفر عروسیم میره برا س ...

عروسیم تابستونه ولی عید یعنی ۴ ماه قبل باید تالار رزرو کنیم و گرنه پر میشه مخصوصا که تیر آخرش میخوره به محرم تا شهریور 

میخوایم ۴ و ۵ ماه جلوتر رزرو کنیم

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حب ولی همون قدر در اومد 

نمیدونم بخدا باید بریم قشنگ ببینم چند در میاد بخوایم سلف کنیم همین رولت یا کباب با سالاد و ماست میزاریم بیشتر سنگین میشه

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه

من ۱۸ آذر ۱۴۰۰ برای عقدم ی سیخ جوجه و ی سیخ کباب بود ماست و سالادش رو یادم نیست حقیقا با نوشابه  ...

هعی خواهر یادش بخیر

راستش خیلی تو این زمینه غذا تخصص ندارم ولی خودتونو اذیت نکنید فقط با کیفیت باشه 

بخدا مردمم درک میکنن با این قیمتا😕

عروسیم تابستونه ولی عید یعنی ۴ ماه قبل باید تالار رزرو کنیم و گرنه پر میشه مخصوصا که تیر آخرش میخوره ...

منم تابستونه ولی ما تالار نمیگیریم لریم ی باغ بزرگ کرایه میکنیم از اول تا آخرش میرقصیم😂

کدوم شهری که انقد تالارا زود پر میشن؟؟ 

راستی ورودی تالار چقدره؟؟

نمیدونم ولی پولش دراومد 

حالا ما کلااا روی کادو حساب نمیکنیم 

و هرچی هم بیارن مال عروس و داماده که معمولا خرج پدر عروس و پدر داماد میدن 

یعنی عملا یه عروسی برای بچه شون میگیرن بدون هیچ چشم دلشتی به کادوها

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
حالا ما کلااا روی کادو حساب نمیکنیم  و هرچی هم بیارن مال عروس و داماده که معمولا خرج پدر عروس ...

ما خودمون گرفتیم بدون کمک ولی خب دیگه فامیلامونم  کم کاری نکردم نیم سکه سکه دادن

ما خودمون گرفتیم بدون کمک ولی خب دیگه فامیلامونم  کم کاری نکردم نیم سکه سکه دادن

خوب ما خرج عروسی با داماد نیست هر طرف خرج خودش میده داماد که معمولا خودش میده یا پدرش بهش هدیه میکنه عروس هم جهیزیه و عروسی با پدر مادرشه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃