2777
2789

اینکه بیشتر تلاش نکرد 💔

آرزوهای ما ساده بود ،صبحی که با خیال راحت شروع شود ,شبی که با دل قرص تمام شود ،لبخندی که از سر زور نباشد ،و دلی که به کم قانع باشد ولی خالی نباشد , ما آرزوهای بزرگ نداریم نه جهان را میخواهیم نه معجزه فقط کمی حال خوب ،کمی آدم واقعی و روزهایی که زندگی جا نماند

غرورش و اینکه مهربونع 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینکه فقط خوب ادمارو میبینه 

هر بژی کورد 🤝🏻✨خویشگم تا ژیم دوسد درم 🫂♥️🥺           مرسی بابت اینک هروقت خاستم نبودی 🤍🦎 مرسی بابت اینک هروقت خاستی بودم🤍🦎 به قولِ بوکوفسکی، ببین! هیچکس قرار نیست از نبودنِت بمیره؛ شاید فقط چند ساعتی دیرتر بخوابه...نه ؟

ازش متنفر نیستم از کاری که داره باهام میکنه متنفرم . پولمو میگیره همش پس نمیده . یا ذره ذره پس میده . نصفشم نمیده . 

میدونم اونم مشکل داره ولی خب قدمای بزرگ برنداره وقتی نمیتونه . همش پول از همه میگیره . چندین میلیون پولم همینطوری رفته .

خو من روم نمیشه هر روز به شوهرم بگم پول بریز پولم تموم شد .

ازش متنفر نیستم از کاری که داره باهام میکنه متنفرم . پولمو میگیره همش پس نمیده . یا ذره ذره پس میده ...

دیگ بهش نگو پول چقد داری..عجباا بجا اینکه اون به تو پول بده تو بهش میدی

...
نه عزیزم شوهرم ازم نمیگیره . یه نفر از خونوادم ازم میگیره .  رک میپرسه چقد داری 🤦

وقتی میپرسه بگو یه وام نوشتم..ماهانه باید پول جم کنم بدم..یا بگو پول ندارم..

چن بار رک بگی..دیگ از رو میره

...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز