2777
2789
ممنون میشم عزیزم

کتاب ۴ اثر خانم اسکاویل شین 

کتاب  چشم دل بگشا خانم کاترین  پاندر حتما ترجمه  خانم گیتی خوشدل بگیر

یک کتاب هست تمرینم داره  کلید کاربردی قانون جذب  نویسنده جک کانفیلد ترجمه نفیسه  معتکف اگر تلگرام داری سرچ کن پزورش افکار  یا تو اینستا ایشون  دوره میذاره رایگان هم گاهی یاد میده واقعا من ازشون نتیجه گرفتم  هم خودم همم مامانم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جواب هم گرفتی دوست عزیز؟

تازه یکی دوماهه شروع کردم من نوشتم و سپردم به خدا زیادم بش فکر نمیکنم یه جورایی رهاش کردم 

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️

من همیشه میگم یا همدیگه رو درک میکنیم یا در شرایطی قرار میگیریم که همدگیه رودرک کنیم ، بعد اولا همسرم به این جمله میخندید ، الان من مثال اگه سردرد بشم و همسرم درکم نکنه دقیقا مثل من سردرد میشه یا ... 😂 این خودش یه قانون جذبه

یه بار میگن چیزی که میخوای بهش فکر کنی جذب میشه یه بار میگن رهاش کنی نفهمیدیم این وسط چکار کنیم والا

میگن اول بهش فکر کنی جوری که انگار رسیدی بهش وقتی فکر کردی رسیدی بهش دیگه ولش کنی یعنی بهش فکر نکنی که جواب بده

کتاب ۴ اثر خانم اسکاویل شین  کتاب  چشم دل بگشا خانم کاترین  پاندر حتما ترجمه  خ ...

من چهار اثر خوندم تا چند روز جو گیر شدم روم اثر داشت فقط نمیدونم چرا اعتقاد ندارم بهشون

با خدا باش و پادشاهی کن
میگن اول بهش فکر کنی جوری که انگار رسیدی بهش وقتی فکر کردی رسیدی بهش دیگه ولش کنی یعنی بهش فکر نکنی ...

ببین  اولش  که داری ارتعاشش میدی احساس خوب داشته باشی کل تمارین قانون جذب با احساس خوب صورت میگیره

من چهار اثر خوندم تا چند روز جو گیر شدم روم اثر داشت فقط نمیدونم چرا اعتقاد ندارم بهشون

ببین  عزیزدلم   وقتی خودت جذب کنی یا جذب   اطرافیانت ببینی    اعتقادت میاد