2777
2789
عنوان

آرایشگر پدصگ😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3539 بازدید | 120 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقااااا....👌 ببین این چه آرایشگاهی رفته آیینه هم نداشته😂😂😂 عجیب نیست عزیزم...این دیگه ...

شاید وقتی قیچی اول رو زده و دیده چقدرکوتاه شده روش نشده همونجا چیزی بگه اومده خونه اعصابش خورد شده متاسفانه منم خیلی خجالتیم

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره   
دقیقااااا....👌 ببین این چه آرایشگاهی رفته آیینه هم نداشته😂😂😂 عجیب نیست عزیزم...این دیگه ...

چه سودی داره براش آخه دروغ بگه یکم فکر کنید لطفاً واقعا هیچ کس نمیاد همچین دروغی بگه چون حتی واسه سرگرمی هم جالب نیس موضوعش😐😂

خودم این اتفاق برام افتاده درکش میکنم چون من خودم تون لحظه نتونستم چیزی به آرایشگره بگم😐

مربی بدنسازیتونم😍💪🏻....به نام خداوند رنگین کمان🌈🖤
شاید وقتی قیچی اول رو زده و دیده چقدرکوتاه شده روش نشده همونجا چیزی بگه اومده خونه اعصابش خورد شده م ...

آخه ماهم آرایشگاه میریم عزیزم

صدبار مو کوتاه کردم🌺🌺

منتها آدم متوجه میشه ☹️☹️😖

بعد تو داری خودتو توآیینه میبینی

زیر باسن کجاااااا.... روی شونه کجاااااا....😟

💕💕

آخه ماهم آرایشگاه میریم عزیزم صدبار مو کوتاه کردم🌺🌺 منتها آدم متوجه میشه ☹️☹️😖 بعد تو داری خود ...

باشه تو خوبی 

فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم
با اینکه دلیلی نداره خودمو به شما ثابت کنم ولی اینم عکس از موهام فقط برای اینکه دهنتونو ببندین و همه ...

چقدر بی ادبی تو!!!

لطفا اگر زیر ۱۸ سال هستی منو ریپلای نکن!                  سال ها خواننده خاموش سایت بودم تا اینکه یه‌روز دلم خواست عضو بشم😊💗تو تاپیک های جهیزیه تگم کنی خوشحال میشم🍒🥰
با اینکه دلیلی نداره خودمو به شما ثابت کنم ولی اینم عکس از موهام فقط برای اینکه دهنتونو ببندین و همه ...

مو تنها چیزیه که غصه نداره دوباره بلند میشه الان عوضش واسه حمام رفتن و شستن موهات راحتی

همه موهاتو جمع کن با کش ببند و بفروش

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره   
برداشتم موهامو الان حالم بدههه

فدای سرت بلند میشه ولی خوب حالش گرفتی سر منم امده

موهام کپ کوتاه کرد تا پیش گوشم زد پول بهش ندادم اما موهام خورد خورد کوتاه کرد بدردش نمیخورد

عزیزم.... ولش کن گذشته دیگع ولی اگه خواهر یا رفیق یا مامان زبوندار داری برید ی دعوا اساسی کنین. دلت ک خنک میشه☹️یا حداقل برو اصناف

عزیزم این یکمی خرماییه 

طلایی نیست که .....

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed