2777
2789
عنوان

خرگوش

338 بازدید | 15 پست

بچه ها لطفا اگه در مورد نگهداری خرگوش ( لوپ ) تجربه دارید راهنماییم کنید .

نگهداریش سخته یا نه؟ یه اتاق اضافه دارم میتونند اونجا باشن. ولی باز میترسم نتونم نگه دارم ، از طرفی هم از بچگی عاشقشون بودم 😔😔😔😔😔

من داشتم.

اول اینکه جونده ها خرابکاری زیاد دارند پس اگر حوصله تمیز کاری نداری نخر.

دوم اینکه باید یک محیط سالم براش درست کنی اگر سرمایه زیادی نداری نخر چون محیط زندگیش با یک پلاستیک و چند اا روزنامه درست نمیشه.

سوم اینکه حتما از جای معتبر بخر و اگر مشکلات تنفسی داری با پزشک مشورت کن

مخالف سنگین جمله (عقیده هر کسی محترمه) نظر هر کس تا وقتی محترمه که به جامعه و دیگران اسیب نزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس خیلی سخته🤔🤔🤔🤔

نسبتا اره.مال من اندازه یک گربه شده بود همسایه هام اجازه نمی دادن نگهش دارم دیگه مجبور شدم بفروشمش🥲

مخالف سنگین جمله (عقیده هر کسی محترمه) نظر هر کس تا وقتی محترمه که به جامعه و دیگران اسیب نزنه

من اطلاعات دارم خودمم ۶ تا دارم 

#عاشق_حیوانات_همیشهــــ�ــــ مامان ⁵تا بچه خوشمل به اسمای پنبه پنی جسی ماهپیشونی پانی! و ³تا بگبگی به اسم سوفیا لوسی برف!=) مامان چیکو پیکو میا هم هستماااا'-' حیحی خوب جیگر گوشه هام زیادن:))) جونمم براشون مـ‌یـ‌دمـ.🌼

از نگهداریش بگم برات^_^

خیلی خرخری و مهربونو شیطونن 🌵

نگهداریشونم سخت نیست

خرگوشا جایی که غذاشون باشه دستشویی میکنن پمپس یونجه بندو بزار بالای توالت

حداقل فضای نگهداری خرگوشن ۱ متر در ۱متره

باید روزی دوساعت ازاد شن

بستر مناسبم موزایک و حصیر بدون چسبو... هس

سبزیجاتو هویج کاهو پلتم تشویقی ی روز درمیون یکم بده

واسه اموزششم باید وقت بزاری اسم وووو

ی هاید باکس میخواد

ولی خب شما اتاق اضافه داری عالیه

ولی اتاق شاید ی مقدار بزرگ باشه نتونین بسترو بزنین  اتاقو ی جایگاه بزرگ درست کنین توش هر وقت خواستین ازادش کنین

از پارک سگ ارتفاع ۹۰ میتونین استفاده کنین

خیلیم نیاز ب توجه و وقت دارن

هر سوالی داشتی میتونی بپرسی

#عاشق_حیوانات_همیشهــــ�ــــ مامان ⁵تا بچه خوشمل به اسمای پنبه پنی جسی ماهپیشونی پانی! و ³تا بگبگی به اسم سوفیا لوسی برف!=) مامان چیکو پیکو میا هم هستماااا'-' حیحی خوب جیگر گوشه هام زیادن:))) جونمم براشون مـ‌یـ‌دمـ.🌼

یکمم وسیله اولیه موخان

پوشال یا وود استیک

دشوییی

هاید باکس

ابخوری

یونجه بند

حصیر

باکس

ناخن گیر

شونه

موزایک بستر البته تو اتاقه که ولی محوطه میخاد

پارک سگ

همین

با یونجه و پلت

عزیزم کجا هستی؟

کاش به سرپرستی بگیری یا امداد کنی کلی از این خرگوشا هستن ک نیاز به کمک دارن

اگه تهرانی  میتونم بهت بدم واگذاری لوپ هم هستت

عزیزم کجا هستی؟ کاش به سرپرستی بگیری یا امداد کنی کلی از این خرگوشا هستن ک نیاز به کمک دارن اگه ...

سلام 

ممنون از توضیحات 

بله تهرانم

ولی خیلی میترسم نتونم نگهداری کنم

سلام  ممنون از توضیحات  بله تهرانم ولی خیلی میترسم نتونم نگهداری کنم

اگه شرایط داشته باشی میتونی یکیشونو نجات بدی تو اون باغ وحش دارن عذاب میکشن

میشه آدرس یا تلفن جایی که سرپرستی میدن رو بمن بدید ؟ هم ببینمشون هم اطلاعات بگیرم

سلام گلم ببخشید دیر جواب میدم

حقیقتا

ی سری خرگوش تو باغ پرندگان تهرانن یا پارک شهر من املم دوستم اونجاست

از همه نژاد خرگوش توش هست همشون از طرف صاحبای بی لیاقتشون اسیب دیدن نیاز به خونه دارن رها شدن

میخای شماره دوستمو بدم؟

09376493218

گفت تلگرام پیام بده

اگه بتونی کمک کنی کار بزرگی میکنی چون واقعا دارن اذیت میشن

خیلیا واسه جرب مردن

حتی بچه میارن ولی بهشون حمله میکنن حیونای دیگه  میخورن