2821
2789

متأسفانه 🤣

+چیشد ک نتونستی قبول شی؟                                       _هی منتظر موندم ساعت رند بشه درس بخونم                                  عکسم به اسمم ربطی نداره... ولی به امضام که داره.. تو فک کن اینشتینم مثه من بوده.. برگااام

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

متأسفانه 🤣

آخ که امضات چقد حقه😂🤣

بعد از دوسال خواننده خاموش بودن منم به جمعتون اضافه شدم 😊        نام کاربریم معلم شیمیم همیشه با این اسم صدام میزد 😂              توی تاپیکای عکس منم تگ کنین مهربونا
سلام.واسه کنکور ۴۰۲ عمومیا حذف شده اره؟ بعد کسی ک بخواد واسه کنکور تیر بخونه میتونه خرداد ترمیم کنه ...

منم ترم ۴ دانشگاهم کنکور دادن رو دوست دارم امسال چون انصراف از دانشگاهو برداشتن تفریحی میخوام بدم

بله میتونی  ولی کاش همین ترمیم دی رو ثبت نام میکردی

دی شرایطشو نداشتم.خرداد نمیتونم ترمیم کنم ینی؟ چه فرقی باهم دارن مگه؟ 

بعد اگه بخوام ثبت نام کنم واسه ترمیم کی باید اقدام کنم؟

دی شرایطشو نداشتم.خرداد نمیتونم ترمیم کنم ینی؟ چه فرقی باهم دارن مگه؟  بعد اگه بخوام ثبت نام ک ...

بهمن ماه باید بری ثبت نام فک کنم میتونی خرداد بدی به این دلیل گفتم دی که نزدیک کنکور نیست و با ارامش بیشتری میتونستی امتحانارو بدی همین