2777
2789
عنوان

دختر گرانبها

298 بازدید | 10 پست

@دختر_گرانبها اومدم تو تاپیک هات کامنت بذارم تا جایی که دیدم قفل بودند.حالا که از استقبال عمومی تو این سایت برخورداری خواستم ازت خواهش کنم تاپیکی بذاری که خانم ها در مورد رنج هاشون حرف بزنند واون واکاوی کنند وحل کنند یا اگه سخت گیرانه بگیم این کار یک متخصص که با شرایط اقتصادی امروز دسترسی به مشاور،روانشناس،روانپزشک وروان کاو برای همه مقدور نیست حداقل تاپیکی بزنی تا خانم های که علاقمندند چالش های رفتاری بذارند وجلو برند مثل تاپیک های بانو آرتمیس.

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

کار تیمی ،گروهی،عضویت تو انجمن ها در اغلب موارد جواب میده.چیزی که بانوان ایرانی بهش دسترسی ندارند.شما این موقعیت ایجاد کنید.شروع کننده ونظارت کننده شما

جلو بردن تاپیک با خانم های علاقمند وفعال.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به روی ماه تون وقت بخیر عزیزم  

حرف تون قابل تامل هستش...

این تاپیک را حتما ایجاد می کنم .

بانوآرتمیس عزیز وقتی تاپیکی ایجاد می کنند، سعی میکنند در آن بازه زمانی در سایت فعال باشند.چون نی نی یارها انتظار دارند که تاپیک را مدیریت کنیم تا دعوا و بحثی پیش نیاد...من هم به طبع باید در آن تایم حضور داشته باشم در تاپیکم (متاسفانه این برایم امکان پذیر نبوده)...

قبلا یادم هستش که تاپیک ها بدون درگیری پیش می رفتند و مشکلی نبود.ولی الان در سایت چنین جوی متاسفانه وجود ندارد.

با این حال، بعد از زدن آخرید تاپیکم (تاپیک آخرم در جریان هستش و دارم تکمیلش میکنم) ، این تاپیک که فرمودین را خواهم زد و مشارکت را کامل به کاربران عزیز واگذار میکنم. چون خودم زیاد نمیتونم در سایت باشم با توجه به مشغولیت هایی که دارم.

ممنونم که با نوشته های دلگرم کننده تون، به من انرژی می دین .

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام به روی ماه تون وقت بخیر عزیزم     حرف تون قابل تامل هستش... این تاپیک را حتما ایجاد ...

ممنونم که جوابم دادید.شما ودوستانی چون شما خیلی ارزشمند هستید که راهی پیش روی دیگران می ذارید.

شاید خودتون ندونید چه زندگی ها نجات می دید،چه چراغ راهی می شید ،چه امیدی تو دلی زنده می کنید.

سلامت باشید وبرقرار

ممنونم که جوابم دادید.شما ودوستانی چون شما خیلی ارزشمند هستید که راهی پیش روی دیگران می ذارید. شاید ...

گاهی فیدبک هایی میدن کاربرها تو این سایت و انرژی های خوب شون را منتقل میکنن ...مثل شما 

بازم ممنونم

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...