من هم کلسی کر میخورم توش ویتامین دی داره هم پرگناکرتواونم ویتامین دی هش قرص آهنی ک میخورم تواونم داره ویتامین دی ایرانی هستش کپسول ژله ای زرد رنگ دکترگفته اونم بخورم این همه ویتامین دی ضررنداره وقتی دوتاشو باهم میخورم سردردشدیدمیگیرم حالانمیدونم ازقرصه یانه
حتی آزمایش هم ننوشته ک ببینه ویتامین دی بدنم چقدره گفتم مکمل هایی که نوشتی همشون توش ویتامین دی داره میتونم اون ویتامین دی ایرانی رونخورم گف نه بخورضرری نداره
عزیزم به من ک بهداشت گفت باید بخوری ولی دوز پایین،،ب من گفت ویتامین د۳ هزار بخورم گفت همه مادرا ...
منم تازه ماه اول ویتامین دی هزارمیخوردم ولی ازسه ماه دوم ۳تامکمل نوشت که توش ویتامین دی داره گف ویتامین دی هزارهم بخور هیچ ضرری نداره ولی وقتی دوتاروباهم میخورم تاشب سردردمیگیرم
عزیزم بخاطر ویتامین دی هس سردردگرفتی خودمم نمیدونستم دز ۵۰هزار ۴روز پشت هم خوردم سردرد شدیگرفتم رفتم ...
ینی بخاطر ویتامین دی هستش پس دیگه اون ایرانی رونمیخورم اخه چه لزومی داره وقتی اون یکی مکمل هام توش ویتامین دی داره اینم بخورم دکترمیگه ویتامین اضافی ازبین دفع میشه ولی من وقتی دوتاروباهم میخورم سردردشدید میگیرم یکم پیش ک نهارموخوردم ویتامیناروخوردم بازم سردردشدید گرفتم چون دقت کردم وقتی این مکمل هارومیخورم سردردمیگیرم😫😫😫