2777
2789

من هم کلسی کر میخورم توش ویتامین دی داره هم پرگناکرتواونم ویتامین دی هش قرص آهنی ک میخورم تواونم داره ویتامین دی ایرانی هستش کپسول ژله ای زرد رنگ دکترگفته اونم بخورم این همه ویتامین دی ضررنداره وقتی دوتاشو باهم میخورم سردردشدیدمیگیرم حالانمیدونم ازقرصه یانه

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲

حتی آزمایش هم ننوشته ک ببینه ویتامین دی بدنم چقدره گفتم مکمل هایی که نوشتی همشون توش ویتامین دی داره میتونم اون ویتامین دی ایرانی رونخورم گف نه بخورضرری نداره

عزیزم به من ک بهداشت گفت باید بخوری

ولی دوز پایین،،ب من گفت ویتامین د۳ هزار بخورم

گفت همه مادرای باردار باید بخورن

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به من ک بهداشت گفت باید بخوری ولی دوز پایین،،ب من گفت ویتامین د۳ هزار بخورم گفت همه مادرا ...

منم تازه ماه اول ویتامین دی هزارمیخوردم ولی ازسه ماه دوم ۳تامکمل نوشت که توش ویتامین دی داره گف ویتامین دی هزارهم بخور هیچ ضرری نداره ولی وقتی دوتاروباهم میخورم تاشب سردردمیگیرم

عزیزم بخاطر ویتامین دی هس سردردگرفتی خودمم نمیدونستم دز ۵۰هزار ۴روز پشت هم خوردم سردرد شدیگرفتم رفتم دکتربرام ازمایش ادرار نوشت گف انجام دادم خداروشکر چیزی نشد توهم برو دکتر خطرناکه مسمومیت بارداری نگیری

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.
منم تازه ماه اول ویتامین دی هزارمیخوردم ولی ازسه ماه دوم ۳تامکمل نوشت که توش ویتامین دی داره گف ویتا ...

مطمئنی سردردت از اونه؟؟منم گاهی میشم ولی از علائم بارداری گاهی سردردم هس شاید از بارداریته

عزیزم بخاطر ویتامین دی هس سردردگرفتی خودمم نمیدونستم دز ۵۰هزار ۴روز پشت هم خوردم سردرد شدیگرفتم رفتم ...

ینی بخاطر ویتامین دی هستش پس دیگه اون ایرانی رونمیخورم اخه چه لزومی داره وقتی اون یکی مکمل هام توش ویتامین دی داره اینم بخورم دکترمیگه ویتامین اضافی ازبین دفع میشه ولی من وقتی دوتاروباهم میخورم سردردشدید میگیرم یکم پیش ک نهارموخوردم ویتامیناروخوردم بازم سردردشدید گرفتم چون دقت کردم وقتی این مکمل هارومیخورم سردردمیگیرم😫😫😫

عزیزم بخاطر ویتامین دی هس سردردگرفتی خودمم نمیدونستم دز ۵۰هزار ۴روز پشت هم خوردم سردرد شدیگرفتم رفتم ...

عزیزم توام دیگ ویتامین دی نمیخوری؟

مطمئنی سردردت از اونه؟؟منم گاهی میشم ولی از علائم بارداری گاهی سردردم هس شاید از بارداریته

اره دقت کردم ازوقتی ک اون مکمل هارو میخورم سردردگرفتم اخه همشون ویتامین دی داره وقتی بعدنهاردوتاروباهم میخورم سردردشدید میگیرم

اره دقت کردم ازوقتی ک اون مکمل هارو میخورم سردردگرفتم اخه همشون ویتامین دی داره وقتی بعدنهاردوتاروبا ...

اوه خب پس برو بهداشت یا دکتر بگو

یا اونا ک ویتامین خودش داره،ویتامین دی جدا نخور دیگه

عزیزم توام دیگ ویتامین دی نمیخوری؟

الان پسرم سه سالشه 😁دکتربهم گف ماهی ی بار بخور نه هروز دز ۵۰هزار خیلی هس رفتم درمانگاه بمن اشتباهی دادن دز هارو اشتباه دادن توهم اون ایرانی نخور اگ میخای خیالت راحت شه ی دکتر برو خدای نکرده چیزی نباشه یا زنگ بزن ب دکترت اگ نمیتونی بری

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.
اوه خب پس برو بهداشت یا دکتر بگو یا اونا ک ویتامین خودش داره،ویتامین دی جدا نخور دیگه

اره دیگه نمیخورم اون ایرانی رو دکترم میگه نه بخورهیچ ضرری نداره اخه چه لزومی داره وقتی ک همشون ویتامین دی داره

الان پسرم سه سالشه 😁دکتربهم گف ماهی ی بار بخور نه هروز دز ۵۰هزار خیلی هس رفتم درمانگاه بمن اشتباهی ...

عزیزدلممم خداحفظش کنه برات برانینی منم دعاکن صحیح وسالم بیادبغلم😍😍😍والا به دکترم ۱۰۰بارگفتم میشه اون ایرانی رونخورم وقتی دوتاروباهم میخورم سردردمیگیرم  میگه نه بخور هیچ ضرری نداره دکترم که شوهرم نمیبره ک ازخودش دکتربازی درمیاره میگه چون بارداری سرت دردمیکنه سوسول بازی درنیار 😐

عزیزدلممم خداحفظش کنه برات برانینی منم دعاکن صحیح وسالم بیادبغلم😍😍😍والا به دکترم ۱۰۰بارگفتم میشه ...

ب شوهرت بگو دکتربازی درنیاراون بچه خودشم هس حالا ک ب دکترت گفتی بخوردیگ دکتربهترمیدونه ی روز درمیون بخور انشالله نی نیت زود بیادبغلت ازاین بارسنگین خلاص شی😍😍

ب شوهرت بگو دکتربازی درنیاراون بچه خودشم هس حالا ک ب دکترت گفتی بخوردیگ دکتربهترمیدونه ی روز درمیون ...

ممنونم گلم فدات شم انشاالله😍😍😍😍

اخه وقتی میخورم سردردشدید میگیرم الان ب زور خوب شدم استراحت کردم یکم شوهرمم ک خودش انگاردکتره هرچی میگم میگه توبارداری طبیعیه نترس😂