2777
2789
عنوان

معلم زبان

306 بازدید | 28 پست

اگر کتاب امریکن رو تموم کنیم تو چه سطحی هستین ، به تافل میرسه ؟!  

دارم برای تحصیل میرم و باید زبان بخونم تا ۸ ماه فرصت دارم ، زبانم خوب شه وگرنه اونجا به مشکل میخورم 🥺🙏🏻

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سطح زبانتون چیه؟

صفر :) 

چون نمره دبیرستانم بالا بود و رتبه آوردم تو کنکور و زبان فرانسه بلد بودم تونستم پذیرش دانشگاه بگیرم اونا هم بهم تا آبان ۱۴۰۲ زمان دادن

صفر :)  چون نمره دبیرستانم بالا بود و رتبه آوردم تو کنکور و زبان فرانسه بلد بودم تونستم پ ...

خب اگه سطح زبانتون پایه هست شما حتما باید کلاس برید. حتما رو برای این گفتم چون اولا سطحتون پایه هست و دوم اینکه ۹۷ درصد افراد اراده ی خودخوان بودن رو ندارن

خب اگه سطح زبانتون پایه هست شما حتما باید کلاس برید. حتما رو برای این گفتم چون اولا سطحتون پایه هست ...

ببینید من خب تو دبیرستان زبان خوندم ، تو کنکور ۶۲ درصد زبان زدم و کنکور تخصصی زبان زبانش رو ۵۱ درصد ، اما هیچ وقت کلاس نرفتم ، از نظر خود خوان بودن نه خیالتون راحت ، فرانسه رو خودم تو ۳ سال دبیرستان خوندم و مدرک گرفتم و خب چون دختر داییم فرانسه بود کتاب و اینا معرفی می‌کرد بهم ، اما انگلیسی رو نمی دونم از چه کتابی شروع کنم 

و میتونم بپرسم پذیرش کدوم دانشگاه؟

پذیرش دانشگاه علوم پزشکی  تو فرانسه رو گرفتم پاریس ، اگر با زبان فرانسوی وارد شیم راحته و رایگان ، اما گفتن رفرنس ها اکثر انگلیسی هست 🥺 دیگه مجبورم انگلیسی هم بخونم :/

پذیرش دانشگاه علوم پزشکی  تو فرانسه رو گرفتم پاریس ، اگر با زبان فرانسوی وارد شیم راحته و رایگا ...

بسیار عالی. موفق و پیروز باشید. اگر میخواید خودتون بخونید یه کتاب معرفی میکنم قدیمی هست، اما بسیار عالی مخصوصا برای مکالمه

2790
2778
2791
2779
2792