2777
2789
عنوان

خانما نظر میدید؟؟؟

87 بازدید | 7 پست

از بین این همه هنر های پردارمد ارایشی امروزه، کدوم اینده دار تره و یه جورایی همیشه مشتری داره؟ 

1)ناخن کاری 

2) مژه کاری

3) خط چشم یا خط لب و فیبروز ابرو

4) بافت مو

5) رنگ مو 

6)شنیون 

7)میکاپ

8)هنر پاکسازی و مانیکور و پدیکور 

9)اپلاسیون  

شهر ما هر 200متر یه سالن کاشت ناخن ه پس جواب نمیده یاد بگیری هم فایده نداره  

نطر شما چیه برای یادگیری ؟ دعاتون میکنم رد نشین از تاپیکم جواب بدید شاید جواب خیلیاس

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تتو 

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

من خودم تو فکر مژه بودم حتی وسایلاشم گرفتم اما نرفتم به نظرم خوبه چون ترمیم داره مشتری میاد

تتو هم فکر میکنم خوب باشه و درامد داشته باشه

رنگ مو سخته کلی باید سرپا وایسی و تهش ناراضین اکثرا 

ناخن عالیه اما اشباع شده فکر میکنم

فیشیال عالیههههه اما سرمایه زیادی میخواد و متریالشم گرونه خیلی

از نظر شرعی خب ناخن اشکال داره اینو میدونم اما اگر مهم نیست برات بنظرم واقعا مشتری داره و تو کارت خوب باشه قیمت مناسب ۱۰ تا مشتری بگیری اینا هر ماه هستن و کاری نیست یک بار انجام بده بره 

اپیلاسیون یکم سطح پایینه و کثیفی داره ، البته با احترام 

تتو و ریمو خیلی پول توشه 

رنگ مو هم اگر کارت خوب باشه و جا داشته باشی خوبه 

پاکسازی صورت عالیه الان مامان یکی از دوستام هم انجام میده هم آموزش میده ، فوق العاده وضع خوبه 

کلی اگه بخوای در نظر بگیری کاری که یادگیریش سریع تر باشه دست توش بیشتره. ولی کار پیچیده تر هم درامد بیشتری داره هم رقیب کمتر داره. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿