2777
2789
عنوان

برای موی کم حجم

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 33 پست
گلم بااجازت این تاپیک دیدم امدم بگم منم این مشکل بزام پیش امد چند سال پیش ....برای مهمونی شامپو حجم ...

شروع کردم هیرفیلر میزنم و اون هفت گیاهم حتما می‌خرم چون حوصله این کارارو دارم 

مرسی ک گفتی 

یا فاطمه زهرا ازت ممنونم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم بااجازت این تاپیک دیدم امدم بگم منم این مشکل بزام پیش امد چند سال پیش ....برای مهمونی شامپو حجم ...

الان موهات خوب شدن؟ یعنی رفتی دکتر با دارو درست شد؟ 

اسمم سمانه هست نام کاربریمم سمان چون هرچی زدم نشد خواهشا سامان نخونید
شروع کردم هیرفیلر میزنم و اون هفت گیاهم حتما می‌خرم چون حوصله این کارارو دارم  مرسی ک گفتی&nbs ...

هیر فیلر نشنیدم دارو ؟؟؟؟ 

فقط اینکه حوصله و مداومت میخواد و عزیزم شامپو هم بهتر کلا بدون سولفات بزنی ....یک ارایشگری میگفت ....کف نمیکنه ادم احساس میکنه تمیز نشده سر 😎 بدون سولفات من گاهی استفاده میکنم ولی کلا شامپو ضد ریزش هم خوبه ......

شروع کردم هیرفیلر میزنم و اون هفت گیاهم حتما می‌خرم چون حوصله این کارارو دارم  مرسی ک گفتی&nbs ...

ا  اول موهات کم بود یه درد بی درمونه که هچ درمونی نداره منکه بخاطر این قضیه صد سال پیر شدم هر کاری میکنم فایده ندارا

ا  اول موهات کم بود یه درد بی درمونه که هچ درمونی نداره منکه بخاطر این قضیه صد سال پیر شدم هر ک ...

عزیزم تا کچل نشدید که انشالله هیچ وقت نشوید باور کن دردهای بدتر هم هست ... اینطوری نگویید ....همین مو کم پشت مراقبت کنید و بهش برسید که بدتر نشه ......من موهام تقریبا ۵۰ درصدش ریخت سر استرس یکدفعه در عرض یک ماه ....ولی ی مشکل دیگه هم داشتم بعدا .....که بنظرم این مشکل بدتر از موهام بود .......موهام کم شد واقعا و هر کی میبینه باورش نمیشه دوستم میگفت موهات کجا رفت یکدفعه.....استرس بدتر میکنه سعی کنید ارام باشید کلا و رها کنید از نظر ذهنی 

الان موهات خوب شدن؟ یعنی رفتی دکتر با دارو درست شد؟ 

نه گلم ریخته ها شاید ده درصد برگشت و چهل درصد برنگشت چند سال گذشته .....سر یک ماه ریخت .......داروهای معمولی دادن دکترها ....قرص و محلول یک مدت استفاده کردم ......دلیلش استرس بد بود ......انگار موهام قهر کرد باهام ....متاسفانه کنار استرس یک چشم بد هم بموهام خورد که من واقعا بچشم اعتقاد پیدا کردم تا حدی.......

نه گلم ریخته ها شاید ده درصد برگشت و چهل درصد برنگشت چند سال گذشته .....سر یک ماه ریخت .......داروها ...

اره دوست منم میگف موهاش عالی بودن ولی یه بار میره ارایشگاه چشم خورد اونم خیلی اعتقاد داشت. 

من خودم کلا موهام رشدش کمه نازکه، خیلی هم کوتاه بلندی داره مجردم هستم برا بعد ازدواجم خیلی میترسم

اسمم سمانه هست نام کاربریمم سمان چون هرچی زدم نشد خواهشا سامان نخونید

تاپیک گیسو کمندها رو سرچ کن مطالبشونو بخون خیلی عالیه بعدشم از لحاظ کیست تخمدان و آندومتریوز و این چیزا خودتو چک کن ان شاءالله ازین لحاظا مشکلی نداشته باشی و سریع خوب بشی 

اسم دختر شیک و‌ تک و ب روز بهم پیشنهاد بدین ممنونم❤️۱۴ مرداد ۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد🥰