2777
2789
عنوان

برای موی کم حجم

2697 بازدید | 33 پست

بچه ها برای مویی که کم حجم به چشم میاد (بخاطر نازک بودن تار های مو)

شما باشین اکستنشن میکنین(یه جایه حرفه ای)یا موهاتونو کوتاه میکنین و یه لایت قشنگ میزنید 

چون میگن لایت ک تو مو باشه یکم پر تر دیده میشه؟؟؟؟؟؟؟عکس لایتی ک میگمو میزارم 

یا فاطمه زهرا ازت ممنونم❤️

اکستنشن خودش باعت ریزش بیشتر مو میشه

رنگ هم به ریشه اسیب میزنه

کوتاهی مدل خورد حجیم میکنه ولی اگه موخوره بیوفته واویلا...بس مدل صاف کوتاه کن

از کم پشتی و نازکی تار موهات ایا کف سرت دیده میشه؟؟

🌷خدایا شکرت🌷
اکستنشن خودش باعت ریزش بیشتر مو میشه رنگ هم به ریشه اسیب میزنه کوتاهی مدل خورد حجیم میکنه ولی اگه ...

نه کف سرم مشخص نیست ولی وقتی بازه مشخصه کمه یا حتی ببندمش خیلی باریکه شبیه دم موش 

برای همین توی مهمونی ها خیلی اذیت میشم 

گفتم یکاری کنک

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه کف سرم مشخص نیست ولی وقتی بازه مشخصه کمه یا حتی ببندمش خیلی باریکه شبیه دم موش  برای همین ت ...

بر جشنو مهمونی موهاتو ویو کن...یادت باشه همیشه ن فقط جشن با مهمونی خاصی ک میری..موهات دوسه برابر میشه

و جاهای خالی ک کف سرت مشخص بود از پودر مو استفاده کن بریز و یکم تاف بزن اصلن مشخص نمیشه

روزای عادیو بیخیال باش اصلن بهش فکر نکن پولاتو جمع کن برو مزو تراپی فقط تا تار موهات کلفتتر بشه🌺🌺

🌷خدایا شکرت🌷
بر جشنو مهمونی موهاتو ویو کن...یادت باشه همیشه ن فقط جشن با مهمونی خاصی ک میری..موهات دوسه برابر میش ...

مزوتراپی واقعا جوابه ک الان شروع کنم؟مزو یا هیرفیلر؟

بر جشنو مهمونی موهاتو ویو کن...یادت باشه همیشه ن فقط جشن با مهمونی خاصی ک میری..موهات دوسه برابر میش ...

عزیزم منم موهام خیلی کم پشته.اگه ویو کنم که تابلوه.چطوری ویو کنم که معلوم نباشه؟

گلم بااجازت این تاپیک دیدم امدم بگم منم این مشکل بزام پیش امد چند سال پیش ....برای مهمونی شامپو حجم دهنده بخرر حتما و براشینگ کن بگو حجم بده ...ولی کلا پیگیر باش هورمونها و کم خونی و تیرویید مرتب بررسی کن سالی دو بار ....برخی هم میگن زرده تخم مرغ با گیاهانی که عطاری ها میدن مخلوط کن هفته ای یک بار بزن ...مثلا هفت گیاه ..من خودمم حوصلع این کارها ندارم .....بدکتر بگو برات بیوتین و دپانتین اگر لازم دانست بنویسه ریزش کم میکنه ...فقط خودسر نخر اصلا