2777
2789
عنوان

دوستان شوهرم ....

368 بازدید | 36 پست

دوستان دو روزه نمیره سرکار الکی به سرپرستش میگه کاربانکی واین چیزا دارم امروز ساعتو گذاشتم رو زنگ بره باز بیدارشدم دیدم نمیره گفتم چرانمیرب هیچی نگفت کلیم قرض گردنمونه و توخونه هیچی نیست خداشاهده دارم دیوونه میشم منم صبح دیدمش هیچی نگفتم دیروز ک نرفت ناهاروشام درست کردم امروز همونم درست نکردم الانم تپیده تواتاق خواهربزرگمم زنگ زد صحبت کردیم گفت چیکارمیکنید شوهرت سرکاره گفتم ن دوروزه نمیره گشاد کرده خسته شدم دیگه

👈حال دلم خوب نیست برام دعاکنین👉

کارش چیه؟

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

خب شاید مشکلی داره

سلام به آن غمی که گمان می‌بری قرار نیست از تو دور شود ولی شاید این آخرین شبِ آن باشد!مرا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم . که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم .ولی یک‌ چیزی بگم یادتون بمونه: ‏«گاهی‌ وقتا بدشانسی‌ هامونم از سَر خوش‌ شانسی‌ هستش» این رو بعدا متوجه‌اش می‌شیم.. .  اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم 💜

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خب ازش بپرس مشکلی برات پیش اومده که نمیری؟

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
ولی جدی کار کردن هم خیلی خسته😢 اوففف چی میکشن کارگرهای بیچاره

وای خیلی هر روز هر روز

تازه با این حقوق های کم

دوستان اگه کسی تیپ پلاستی انجام داده لطفا به من اطلاع بده چند تا سوال دارم مرسی
خب شاید مشکلی داره

میگه حال ندارم برم براشون این همه زحمت بکشم بعدحقوقم انقد کم باشه مبگه الان دم عیدی افتاده یادت توکه تنهانیستی یه بچه کوچیکم داری ولی نمیره اینم بگم حس میکنم ب چیزی اعتیاد داره واینکه ی سوتی داد گفت اومدن کارخونه برامعاینات ۶ماه یکبار دوستم جای هممون ازمایش داده من خوشم نمیاد این حرفا

کارگره تویه شهرک صنعتی کارمیکنه دو روزه میپیچونه نمیره میگه حال ندارم حقوقش کمه 

کارگری واقعا حقوقش کمه، دنبال کار دیگه نیست؟

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
بگو عزیزم تو انگار جات با من داره عوض میشه میخوای من به جات برم سرکار ؟😶

اصلاحرف نمیزنه باهام صبح میگم چرا نرفتی سرکار فردا اخراجت کنن چیکارکنیم مستاجری ماه دیگم قراردادمونه بایه بچه هیچی نگفت پشتشوکردخوابید

حتما با کسی دعوا کرده ،شوهر منم هیچ چی نمیگه تو این جور مواقع

اخه اگه مشکلیم هست این کارگره بایدحلش کنه من این بچه ایم چندروزه باهیچی خودمونوسیرمیکنیم