2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی

183 بازدید | 14 پست

اونایی که ازدواج فامیلی داشتید بیاید بگید چطوره حالا فامیل دور یا نزدیک از تجربه هاتون بگید   

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خودم حاصل ازدواج فامیلیم😀🤚🏼

حس میکنم اون قسمت از مغزم که باهاش آدمارو تحمل میکردم از دست دادم    عدالت ساخته ذهن بشره برای یه آرمان شهر خیالی.....                                                          شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته!🙃🌱

اشتباهه 

برای اینده ی فرزندت

و اگه طلاق بگیری ب معنای واقعی چندبرابر سخت تر هست طلاق از فامیل تا غریبه

کل فامیل زوم میکنن رو رابطه شما

واقعا چرته

راهی که داریم میریم تهش قشنگه ❤️

کلا خوب نیست....چه از لحاظ اختلافات خانوادگی،،چه از لحاظ اختلالات ژنتیکی.اکثریت رو در نظر بگیری خوب نیست.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
مامانم و بابام دختر عمو و پسر عموان  بد نیست جالبه از یه طرف کلی مزایا داره     از ...

یه دونه از مزایا رو بگو   

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

خب اگه یه مورد خوب فامیل باشه چی؟

فامیل زیاد نمیشه همونا میمونن     شناخت دارن از هم و دیگه اونجوری تفاوت فرهنگی نیست  ...

خب فامیل که زیاد میشه بچه میارن خو   

یه دونه از مزایا رو بگو    

مزیت فامیل این هست که اصل و نصبش رو میدونی هیچ دروغی نیست ،میدونی با چه نونی بزرگ شده و اختلافات فرهنگی نیست .درک درستی از وضعیت مالی طرف دارید و انتظارات عجیب و غریب از هم ندارید ‌.

عیبش هم این هست اگه تو فامیل اختلافی باشه متاسفانه دودش تو چشم عروس و داماد میره و البته چون از تمام خم و چم هم خبر دارید بعدا از این سو استفاده میشه

خب اگه یه مورد خوب فامیل باشه چی؟

اینو جواب بدید 

مزیت فامیل این هست که اصل و نصبش رو میدونی هیچ دروغی نیست ،میدونی با چه نونی بزرگ شده و اختلافات فره ...

بله درسته