2789
عنوان

گربه سیاه

174 بازدید | 5 پست

بچه دیشب من داشتم با دوستام درمورد حیون مورد علاقم گربه حرفه میزده بعد فهمیدم قضیه خیلی عجیبه اینطور میشهه من بچه بودم(۶سالگی ) هر وقت میرفتم با مامانم پارک یه گربه سیاهی میوفتاد دنبالم تا میرسیدم خونه  بعد یبارم بالا پشت بوم بود باز یه گربه سیاهی چنگم انداخت  

بعد ک رفتم مدرسه خونمون به مدرسه نزدیک بود باز ی گربه سیاهی میوفتاد دنبالم همیشه  دیگ بزرگ شدم هیچی دنبالم نبود تا اینکه صبحا میرفتم مدرسه راهنمایی باز یه گربه سیاهی ی روز در میون میدیدم ولی دنبالم نبودا یبار یادمه ی گربه سیاهی سر امتحان اومد از لا پای منو دوستم رد شد بعد دقت کردم هروقتم ک با یکی میرم بیرون ی گربه سیاهی میوفته دنبالم یادمه با دوستم  رفتیم عابر بانک  یا اینکه یه بار با اونکی دوستم  رفتم بیرون ی گربهه افتاد دنبالم انقدر سریش بود اخرش مجبور شدیم بدوعیم از دستش یا همین چند وقت پیش تو عروسی ی گربه مشکی چنگم زد 

الان تو مدرسه جدیدم یه گربه سیاهی هست  هر وقت میخام برم بوفه همینطور وایمیسته جلو راهم نگا میکنه چراااا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

روت فیتیش دارن  اسی😑

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بدفکرنکن درموردش ،شایدبرات دیدنش خوش شانسی میاره ،منکه همیشه در اینجورمواردفکرخوب میکنم تاذهنمونترسونم چون برای منم پیش اومده 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه