2777
2789
عنوان

بعد میگن چرا منشی ها بداخلاقن

304 بازدید | 20 پست

تلفن مطبو میارم حونه

از ۷ صب زنگ میزنن  

طرف لهجه داره خرچییییییی میگی متوجه نمیشههه

تو خود مطب مردم میان انگار از ما طلب دارن شروع میکنن داد و بیداد 

پول ویزینم میخوان بدن به ما حقوق میدن

همه ایناااا به کنار حقوققق خیلی کم نظافت مطب و غرغرای دکتر طرف دیگه

گفتم یکم دیدتونو عوض کنید چون دیدم میگن مگ چیگاار داری پاتو میندازی رو پات اونجا

من خودم دو میلیون حقکق میگیرم از صبح ۷ اسیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم معتقدم منشی خوب بودن خیلی کار سختی هست اما اصلا دلیل موجهی برای بد اخلاقی نیست

منم بد اخلاق نیستممم 

ولی امرو یکی زنگ زد بسیار لهجه دار ساعت ۷ 

نتونست تصمیم بگیره وقت بزارم تا خوابم برد ۸ زنگ رد باز نتونست دوباره ۱۰ زنگ زد😐

نه منطقی نبود

هر شغلی سختی های خودشو داره. سروکله زدن با مردم رو داره. غرغر رئیس و اضافه کاری هایی که ادم با خودش می بره خونه. دلیل نمیشه خشم و کینه تو سر بقیه مردم خالی کنی‌. اگه دو تا مراجع بداخلاق داری، دلیل نمیشه به خاطر اونا با مراجع سوم از همه جا بیخبر بدرفتاری کنید. شغل منشی گری حتی یک هزارم بسیاری از مشاغل دیگه دشواری نداره، اگر همه مشاغل سخت تر بخوان اینجوری فکر کنن که مردم از صبح تا شب فقط باید به هم چاقو بزنن دیگه!!

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
نه منطقی نبود هر شغلی سختی های خودشو داره. سروکله زدن با مردم رو داره. غرغر رئیس و اضافه کاری هایی ...

درسته خودمم موافقم

ولی شاید بیشتر از خود دکتر عصبی ام با دوتومن از ۷ صب تلفت جواب بدم و اونجا نظافت کنم