دیشب که یهویی از لگن به پایینم کل استخونام یه درد شدیدی گرفت ک اشکم داشت در میومد،دیگه تااخر شب درد داشتم توقسمت لگن و واژن،،ساعتای یک شب بود که هی شکمم سفت سفت میشد میخاست بترکه هی شل میشددیگه من بهش اهمیتی ندادم خوابیدم😅 الانم از صبح کمرم درد میکنه نمیتونم سرپا وایسم،،بنظرتون این دردا میتونه نشونه زایمان باشه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
درد منظمی ک نیست انقباص هم فقط همون دیشب بود ک گفتم،،فکر کن دو دیقه شل بود بعدش در حد چند ثانیه سفت میشد،،نزدیک به چهار پنج بار اینجوری بود بعدش دیگه من گرفتم خوابیدم نفهمیدم چیشد
عزیزم بچه اولته؟؟ برو زیر آب گرم قشنگ اون قسمت هایی ک میگی تیر میکشه رو ماساژ بده ببین اروم میگیره
اره عزیزم بچه اوله و کاملا بی تجربه متاسفانه مامانمم از خودم بی تجربه تر😀اره حالا میرم دوش میگیرم شیو هم میکنم برای اینکه اگه یهویی دردم گزفت اماده باشم