2777
2789
عنوان

خواهرانه بگید

101 بازدید | 13 پست

من با خواستگارم دو هفته س داریم حرف میزنیم و خیلی ایده اله فقط مشکلم مصرف مشروب بوده گفت قول میدم ترک میکنم تفریحی بوده و میذارمش کنار سیگارم میکشم ولی ترک میکنم من با سیگار مشکلی ندارم ولی نگفتم که مشکل ندارم 

میخام ببینم مشروب واقعا میتونه بذاره کنار چون واقعا مشخص نیست یکی دیگه بیاد و اعتراف کنه برا همین بهش فرصت دادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین مشروب اعتیاد نمیاره

خیلیا مصرف میکنن و معتاد نمیشن

باید بدونی حتما مصرفش چجوریه همینجوری ماهی ی بار ایناس یا هر روز مصرف میکنه بعضیا تو شرایط بد معتادش میشن حتما باید بدونی چقدر مصرف میکنه

ولی من خودم شخصا نگران اون سیگارش هستم سیگار رو نمیشه ترک کرد

ببین مشروب اعتیاد نمیاره خیلیا مصرف میکنن و معتاد نمیشن باید بدونی حتما مصرفش چجوریه همینجوری ماهی ...

گفتم اعتیاد داری بهش گف نه  اصلا برنامه برای مصرف نبود خیلی دوسش دارم چجوری بهش کمک کنم 

اینی چطوری بپرسم بهش گفتم اخرین بار کی بود گفت ابان

خب الان خیلی عادیه ک همه مشروب میخورن توی جشن و عروسی

ولی اینکه تنها بشینه مشروب بخوره توی خونشون باشه این خوب نیست

تا خودش هم نخواد ک نمیتونه ترک کنه.

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
خب الان خیلی عادیه ک همه مشروب میخورن توی جشن و عروسی ولی اینکه تنها بشینه مشروب بخوره توی خونشون ب ...

ن خودش میخورده فک کنم والا نپرسیدم اینم کلا وقتی میپرسم میگه نمیخام ناراحتت کنم

این بیشتر بستگی به اعتقاداتتون داره تا هر چیز دیگه ای . مثلا من به شخصه برام حروم بودنش مهمه و در جا ردش میکردم . ولی شما اگر برات مهم نیست نهایتا کنار هم نذاره خیلیا کم میخورن مشکل انچنان بارزی هم ندارن . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
گفتم اعتیاد داری بهش گف نه  اصلا برنامه برای مصرف نبود خیلی دوسش دارم چجوری بهش کمک کنم

ببین این نامزدی رو طولانی کن بدون اینکه عقد بکنیا

تا وقتی بیشتر بشناسیش سعی کن طولانی بشه

اینکه چقدر دوستت داره توی کنار گذاشتن سیگار و نشروب تاثیر داره... باید اینو بفهمی

باهاش بیرون برو ی سری چیزای ریز هست باید دقت کنی بهش ازمایش کنی... مثلا حاضره کفشاتو برات جفت کنه؟ تو خم نشی اون کفشاتو درست کنه... در ماشینو برات باز کنه؟ اینا دیگه عمق علاقه رو نشون میده...

ولی خب دوست داشتن ی چیز نسبیه، بعضیا ب خاطر عشق هرکاری میکنن:)

ن خودش میخورده فک کنم والا نپرسیدم اینم کلا وقتی میپرسم میگه نمیخام ناراحتت کنم

من نماز میخونم نمیتونم توی خونمون مشروب نگهداریم . اهلش هم نیستیم من باشم رد میکنم اگر قرار نیست ترک کنه. 

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

ایده آل یعنی چی،یعنی اخلاقش خوبه،شمارو درک میکنه،به شما احترام میذاره،خواسته های شما براش مهمه،سر هرچیز کوچیکی عصبی نمیشه،به شما به چشم یه آدم مستقل نگاه میکنه،اجازه دخالت دیگران توی زندگیش نمیده،از پس خرج و مخارج زندگی برمیاد،اینارو فقط با صحبت کردن نمی‌فهمی باید رفت وآمد کنی بیرون بری خونشون بری اونا بیان خونتون تا تو دستت بیاد ودرآخر اینکه مشروب رو واسه چی میخوره فردا روز اگه تو فشار ومضیقه باشه یا با شما بحث کنه یعنی دوباره برنمی‌گرده سراغش.