2777
2789

امتحان های قبلیم خودمو پاره کردم همه شون فکر می کنم که ۲۰میگیرم برای فیزیک ۴روز تعطیلی بود الان روز آخر من هنوز لا کتابام باز نکردم نمی دونم چه غلطی بکنم حالم از خودم بهم می خوره شاید بگین پاشو دوس بگیر ریلکس کن قهوه بخور شروع کن نمی دونم جرا نمیشه یه روز چهار روز هیچی نخوندم فقط فیلم نگاه کردم به معنای واقعی گشاد شدم

یعنی چی نمی‌شه پاشو خودتو جمع کن یا علی بگو شروع کن 😐

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان تنها کاری که میتونی بکنی اینه که سرتو با شامپو خااااااک رس پرژک بشوری😐

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
اشکال نداره پیش میاد شاید واقعا نیازداشتی استراحت کنی، اما خودتو جمع و جورکن و شروع کن به خوندن

مشکل همینه اینقدر اعصابم خورده از استرس فردا تا صبح خواب های خیلی بد دیدم همش گریه کرده بودم تو خواب ولی با وجود این همه استرس بازم نمیرم بخونم 

بستگی داره فیزیک چندم باشه اگر دوازدهمی ک خب رو راست باشم سخته یازدهم هم همینطور ولی دلم باز بهتره و ...

دوازدهم اینقدر زیاده منم از اول سال درست نخوندم سه فصل هست اصلا یه وضعی