2777
2789

دقت کن حس ششمی تو کاربرای قدیم نداریم همه چرت میگن واسه فان بعدشم یا تعلیق میشن یا دیگه صداشو در نمیارن دیدم که میگم 😁😀

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وایی اصلا نمیخام به این که بچه یروز هم پیشم نباشه فکر کنم😔 کاش زندگی همه درست بشه ماکه خانواده کلا ...

داره طلاق میگیره بچش کوچیکه ؟هیچوقت سیاسی ک تو این ی سال باریدم فراموش نمیکنم گریه های مامانمو یادم نمیره از اتاق عمل در اومدم گفتم زندم گفتم بچه خواهرم اومده دارم دق میکنم عجب جون سختی شدم ک نمیمیرم دوری سخته اونم وابسته باشی ایشالله جدا نشن 

زندگی با زنده بودن فرق ها دارد رفیق ...        هیچکس بعد رفتن کسی نمرد اما دیگه زندگی نکرد ....دلتنگی داره از پا درمیارتم
داره طلاق میگیره بچش کوچیکه ؟هیچوقت سیاسی ک تو این ی سال باریدم فراموش نمیکنم گریه های مامانمو یادم ...

اصن زندگیش ناابوده نمیدونیم شوهرش چشه اصلا گذاشته رفته

اره ۷ ماهشه

خیلی سخته

اینارو نمیگم ناراحت شین اما خواهرانه میخوام نزارین جدا شه بخدا بچه داغون میشه بچه آب میشه خار میشه باران دیدم اخ خدا کاش چیزایی ک ما کشیدیم سر دشمنمون نیاد ولی نزارین بگین شده بسوزه ولی بچه دم دست نیوفته

زندگی با زنده بودن فرق ها دارد رفیق ...        هیچکس بعد رفتن کسی نمرد اما دیگه زندگی نکرد ....دلتنگی داره از پا درمیارتم
دقت کن حس ششمی تو کاربرای قدیم نداریم همه چرت میگن واسه فان بعدشم یا تعلیق میشن یا دیگه صداشو در نمی ...

حس ششم یه حدس هست خب که اون لحظه به ذهن خطور می‌کنه 

علم غیب نیست خب 

ممکنه مقداری ازش درست باشه 

ولی خب یه الهام درونی هست 

نمیشه بگیم دقیقه

یه مشکل داخلی داری  بر دکتر  حامله میشی ایشالا

حس کسی ک دوسش دارم نسبت ب من چیه؟؟ 

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
حس ششم یه حدس هست خب که اون لحظه به ذهن خطور می‌کنه  علم غیب نیست خب  ممکنه مقداری ازش د ...

کاملا دروغ محضه 

این حس فقط توشرایطی خودش بروز پیدامیکنه اونم نه از طریق مجازی

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
اصن زندگیش ناابوده نمیدونیم شوهرش چشه اصلا گذاشته رفته اره ۷ ماهشه خیلی سخته

اخ اخ کوچولوعه خدا بمیرم کاش هیچ بچه ای آواره نشه هیچ بچه ای گردنش رو شونش غمگین نشه بمیرم خدا