دقت کن حس ششمی تو کاربرای قدیم نداریم همه چرت میگن واسه فان بعدشم یا تعلیق میشن یا دیگه صداشو در نمیارن دیدم که میگم 😁😀
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
اینارو نمیگم ناراحت شین اما خواهرانه میخوام نزارین جدا شه بخدا بچه داغون میشه بچه آب میشه خار میشه باران دیدم اخ خدا کاش چیزایی ک ما کشیدیم سر دشمنمون نیاد ولی نزارین بگین شده بسوزه ولی بچه دم دست نیوفته
زندگی با زنده بودن فرق ها دارد رفیق ... هیچکس بعد رفتن کسی نمرد اما دیگه زندگی نکرد ....دلتنگی داره از پا درمیارتم
حس ششم یه حدس هست خب که اون لحظه به ذهن خطور میکنه علم غیب نیست خب ممکنه مقداری ازش د ...
کاملا دروغ محضه
این حس فقط توشرایطی خودش بروز پیدامیکنه اونم نه از طریق مجازی
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔