2777
2789
من نيز دلم ساندويچ كالباس با گوجه و فلفل دلمه اي و خيارشور ميخواد🥺🥺

🤦🏻🤦🏻😐

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم گشنمه دلم قرمه سبزی میخواد😭

نه دیگه دلم قرمه سبزی نمیخواد.دلم صبحونه مفصل میخواد.از اینایی که چیز میز خوشمزه میذارن جلوت اسمشم نمیدونی .  

دلم ماکارونی می خواد با تهدیگ نون لواش😢

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
شت...  منم باردارم الانم گشنمه چون حساسیت دارم غذاهای فست فود نمیتونم بخورم ولی خب الان هوس کر ...

من تو بارداريم فقط ساندويچ همبرگر از اينا ك كاغذ كاهي دورش ميپيچيدن هوس ميكردم

گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ