2777
2789

در حال حاضر قابلیت اینو دارم که خودم و تک تک صفحه های شیمی رو از وسط نصف کنم🚬🚬 من از امتحان قبلی ک اومدم نشستم پای کتاب تا دوازده امشب و هر کاری کردم ک امشب بتونم بخوابم اما استرس نمیتونم نمیتونممم

در واقع ابن اشتباه من بود ک خودمو کشتم تا یه مدرسه ی سر سخت قبول شم درسته خیلی معلمای خوبی دارنا ولی ...

هعییی موفق باشی🗿

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در واقع ابن اشتباه من بود ک خودمو کشتم تا یه مدرسه ی سر سخت قبول شم درسته خیلی معلمای خوبی دارنا ولی ...

وای خیلی بده این حس،اصلا یه کاری میکنن طرف زده بشه من خودم امسال دارم این و تجربه میکنم نمیدونم چیکار کنم حالم خوب بشه حس درس خوندنم مثل قبل بیاد

وای خیلی بده این حس،اصلا یه کاری میکنن طرف زده بشه من خودم امسال دارم این و تجربه میکنم نمیدونم چیکا ...

من واقعا درس خوندن دوست دارم واقعا ازش لذت میبرم و واقعا شب امتحان میتونم بمیرم از استرس

من واقعا درس خوندن دوست دارم واقعا ازش لذت میبرم و واقعا شب امتحان میتونم بمیرم از استرس

منمممممم با اینکه میخونما

شاید باورت نشه ولی استرس داشتم درسی رو بیوفتم بعد رفتم دیدم ۲۰ شدم تا این حد هستم

در واقع یا تو منی یا من توعم😁🤝 رشتت چیه؟

تجربی بودم سره همین داستانا تغییر رشته دادم چون ترس از نمره پایین دارم اصلا استرس داشتم یه وضعی حالم خراب میشد ولی الان مثل چی پشیمونم مجبورم بخونم یازدهم برم تجربی ولی مثل قبل نمیشه شاید موندم تو همین رشتم دیگه

حسابداری

وای خدا چه عجیب 

چقد عجیب 

من رشتم ریاضی وقتی تو این مدرسه یه نمره ی ۱۸ گرفتم کلا همه س اعصاب و روانم بهم ریخت مدام میگفتم من همیشه ۲۰ گرقته بودم و الان ... و خب واقعا میخواستم برم حسابداری لااقل اونجا فقط حساب کتاب کردن که عاشقشم داشتم ولی خب واقعا همه به شدت سعی میکردن منو آروم کنن

الان دوماه میگذره 

من رشتمو دوست دارم

من عاشق هندسه و ریاضیم فیزیکم اره ولی قسمتا حفظیش تو مخمه ولی واقعا واسه شیمی هم یه روز وقت گذاشتن هم همیشه بخاطر حجم بالای مطالب حفظی ازش فرار میکردم

وای خدا چه عجیب  چقد عجیب  من رشتم ریاضی وقتی تو این مدرسه یه نمره ی ۱۸ گرفتم کلا همه س ...

آره دیگه منم از استرس و ترس همین که همیشه ۲۰ بودم الان چی میشه تغییر رشته دادم 

ولی واقعا الان حسابداری که هستم این مدرسه به اندازه اونجا استرس نمیدن به آدم،سخت گیری کمتره ولی چون دلم پیش تجربی نمیتونم خودم و راضی کنم

آره دیگه منم از استرس و ترس همین که همیشه ۲۰ بودم الان چی میشه تغییر رشته دادم  ولی واقعا الان ...

اشکال نداره 🥲 ابن یه بخشی از داستان دبیرستانته الان نمیشه تغییر بدی سعی کن ازش لذت ببری به چیزای خوبش فک کن چون هنوز باید یه ترم دیگه بخونی حداقل بعدش اگه خواستی برو دنبال یه راهی واسه رفتن به تجربی یا شایدم ترم دو دیدی تقدیر تو رو خیلی بیشتر از خودت بلد بوده و  حسابداری رو واقعا ترجیح میدی