2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم قبلا اینجوری بودم با اینکه خونده بودم ولی استرس عجیبی داشتم تا اینکه به خودم اومدم دیگه تا حدی که میتونستم میخوندم دیگه کاری ام به نتیجه اش نداشتم چون بعدش هر اتفاقی میوفتاد عذاب وجدان نداشتم بگم چرا کم کاری کردم یا نخوندم

امتحان چی داری؟

شیمی عصبی کننده شیمی اعصاب خورد کن من واقعا مسئله هارو خوب حل میکنم واقعا دوست دارم مسئله ها رو ولی اینکه باید ۸۰ صفه رو تو یه روز حفظ کنم انصافه؟؟ آخه زمان شیمی با دینی یکیههه؟؟؟

همیشه اونی که بیشتر خونده استرس بیشتری داره 

ولی الان هیچ کاری نکن و فقط بخواب

تو فردا بهترین نمره رو میگیری

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
اوکی من یکی از دوستام چهارده گرفت ازش تعهد گرفتن اگه زیر ۱۴ بشی میندازنت بیرون😕💔

یا خدا چ سخت گیرن 

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
منم قبلا اینجوری بودم با اینکه خونده بودم ولی استرس عجیبی داشتم تا اینکه به خودم اومدم دیگه تا حدی ک ...

ابن حس بدترین حس دنیاست باورت نمیشه ک ساعت گذاشتم پنج پاشم تا از اول همه چیو بخونم ولی به طرز عجیبی فقط دو ساعت باید بخوابم و خوابم نمیبره نمیتونم یکسره مغزم توش دعواست سر شیمی شیمی

شیمی عصبی کننده شیمی اعصاب خورد کن من واقعا مسئله هارو خوب حل میکنم واقعا دوست دارم مسئله ها رو ولی ...

درک نمیکنن که 

فکر میکنن رباتیم

ولی استرس نداشته باش وقتی خوندی موفق میشی ان شاالله

ابن حس بدترین حس دنیاست باورت نمیشه ک ساعت گذاشتم پنج پاشم تا از اول همه چیو بخونم ولی به طرز عجیبی ...

چرا الان نمیخونی،الان بخون هر وقت تموم شد برو با خیال راحت بخواب 

‌چون استرس هم داری خوابت نمیبره

یا خدا چ سخت گیرن 

در واقع ابن اشتباه من بود ک خودمو کشتم تا یه مدرسه ی سر سخت قبول شم درسته خیلی معلمای خوبی دارنا ولی امتحانشون درک نکردنشون فوق العاده اس یه روز نود صفحه تازه میگف خیلی زمانتونوخوبه باید ۲۰ بشید😕😕😕😕

من واقعا از اول صدمه های زیادی خوردم من نفر اول مدرسه خودمون بودم این اینجا واقعا کسی بیست نمیگیره یه هیچ وجه