2777
2789

اومدم یه درد دل کنم زود قفلش کردن واقعا چرا 

من نمیدونم زن یا مرد حق اینکار رو دارن یا نه 

ولی این یچه ها هستن که هیج وجه روشنی تو مغزشون از زندگی نمیمونه ... من حرفی نمیزنم خون به پا نشه داداش کوچیکه آروم و راحت زندگی کنه اینا که درست بشو نیستن 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
عزیز من اگه تاپیک خیانت مرد باشه هزار صفحه جلو میره کسی ککش نمیگزه ولی خیانت زنا باشه غیر اخلاقیه حت ...

واسه من که جفتش هست 😅

قفل شد یهو 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرت میدونه ک تو نیدونی؟

نه به روش نیاوردم

رابطه مامان و بابات چجوره. ؟ مامانت تازه ربته سراغ این کارا؟؟تامیک قبلیتو دیدم.

تاپیک حرفایی که اگه به کسی بزنم رو بخون همه رو گفتم

نه ۳ سالی میشه 

رابطشون بد دعوا و اینا ولی نمیبینن همو بابام سرکاره میادم خونه مامانش

رابطه مامان و بابات چجوره. ؟ مامانت تازه ربته سراغ این کارا؟؟تامیک قبلیتو دیدم.

شات خودم گرفتم یه روز که بزرگ شدم نشونش بدم 

رو صفحه بود دیدم بله و به به