2777
2789
عنوان

رلم

362 بازدید | 21 پست

با رلم دو ساله مجازی دوستیم 

من براش ساعت ۵۰۰ خورده ایی سفارش دادم 

اونم ناخن ۷۰ تومنی و شارژ ۵۰ تومنی زده برام 

مهر ماه من کرم پودر ۶۰۰ خورده ایی سفارش دادم بدون اجازه بابام 

بابام فرداش فهمید پول کم‌شده ۶۰۰ من به رلم گفتم بعد رلم گفت شماره کارتش بفرس بزنم گفتم نمیخام بزنی بعد گفت بفرس فرستادم زد گفتم بر می‌گردونم بهت گفت نمیخاد دیگ ولش کن 

امروز تولد مامانش بود چند روز پیش به من گفت پول بزن میخوام کادو بگیرم پول ندارم منم گفتم میزنم ولی بابام بفهمه جوابش کی میخواد بده گفت یجوری بزن ب بهونه کاپشن خریدن گفتم اگه کاپشن سفارش بدم بعد چند روز دیگه میگن کاپشن کو اونوقت چی جوابشون بدم بعد ۳ روز پیش بهم گفت تا الان نزدم بهش گفتم صبر کن تا فردا کارت خودم‌درست کنم یه مقدار پول هست سهام‌عدالت که اونم فکر کنم ۵۰۰ تومنه بازم بزنم میگه کلش بزن از کارت بابام نمیتونم‌بردارم گفتش لنگ پولم حتمن الان میگم که فردا نبنم نزده باشی و باید پول یه نفرو بدم 

کلن یجوری شدم بغض کرده بودم سر این حرفاش که سر مادرش که ۱۸ سال ولش کرده بودن و تازه ۵ ۶ ماه پیداش کرده و حتی مادر صداش نمزنه به من اینطوری گفت‌و اون روز کلن من پول نزدم  میگفت آبروم بردی مامانم هعی ازم میپرسه کادو چی گرفتی حتی از خونه رفته بود بیرون 

چیکار کنم بنظرتون؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بلاکش کن 

بعد دوسال دوستی سر ۶۰۰ تومن اینقدر کولی بازی😑

من همسایه ازم قرض بگیره روم نمیشه اینجوری ازش بگیرم چی برسه به دوست دختر

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

اینابهونس   والا  اگ عاشقت بود هچ وخ  برات کادو ۷۰ تومنی نمگرف  یا اگ دوست داش پولشو نمخاس

"پشیمونی" دَردناک تَرین چیزیه کِه تویِ زندگی  میتونی تجربش کنی!🦋                   ♡ 𝑩𝑩𝒓𝒊𝒈𝒉𝒕𝒄𝒗♡ 

فقط میتونم بگم 

بیخیال این یارو شو 

همین. 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
16

خدایاااا نع

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○