2777
2789
عنوان

حاضرید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 72 پست
خیلی دوری داره اذیتم میکنه

عزیزم خیلی آدم وابسته ای هستی ، علاقه داشتن به خانواده خوبه اما وابستگی اصلا خوب نیست باعث میشه هیچ وقت نتونی تصمیم درست و مستقل برای زندگیت بگیری این وابستگی کل زندگیتو تحت تاثیر قرار میده،این الان برات یه موقعیت مناسبه که بتونی رو خودت کار کنی

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 
عزیزم خیلی آدم وابسته ای هستی ، علاقه داشتن به خانواده خوبه اما وابستگی اصلا خوب نیست باعث میشه هیچ ...

وقتایی که تو خونه تنهام میگم اگه شهر خودمون بودم زنگ میزدم مامانم بیاد خواهرم بیاد یا خودم میرفتم ولی مجبورم تنهایی بشینم و غصه بخورم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا من دارم از دوری خانوادم دق میکنم

ببین گلم یه چیزی بهت میگم که خوب فکر کن ودرست تصمیم بگیراگه واقعا نمیتونی پس نه خودتو گرفتار کن نه اون بنده خدا رو 

ولی اینو بدون مرد خوب هم کم پیدا میشه 

دو روز دیگه که سنت رفت بالا وبا تجربه شدی میفهمی که زندگی خودت خیلی مهم تر از این حرفاست

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
ببین گلم یه چیزی بهت میگم که خوب فکر کن ودرست تصمیم بگیراگه واقعا نمیتونی پس نه خودتو گرفتار کن نه ا ...

من شیش ماهه عروسی کردم 

الان دوری داره اذیتم میکنه 

فقط میگم کاش قبول نکرده بودم

وقتایی که تو خونه تنهام میگم اگه شهر خودمون بودم زنگ میزدم مامانم بیاد خواهرم بیاد یا خودم میرفتم ول ...

خب مجبور نیستی تو تنهایی غصه بخوری میتونی کتاب بخونی ، بازی کنی ، فیلم ببینی ، بیای اینجا و.... یه جوری خودتو سرگرم‌کنی

من شیش ماهه عروسی کردم  الان دوری داره اذیتم میکنه  فقط میگم کاش قبول نکرده بودم

خب اوایل ازدواجت هست.

بعد هدفت از نزدیک بودن چیه گلم؟

به چی میخوای برسی؟.

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
اینکه تنها نباشم  مامانمم رو ببینم خواهرم رو ببینم  من اینجا خیلی تنهام خیلی

هر چند مدت به دیدنشون میری؟

برو کلاس 

مطالعه کن.

آشپزی کن 

فیلم ببین

هر چند مدت به دیدنشون میری؟ برو کلاس  مطالعه کن. آشپزی کن  فیلم ببین

آخر هفته ها میریم خونه مامانم 

سر کار میرم. باشگاه میرم 

فکرام اشتباهه؟ فرقی نداره تو شهر خودمون بودم با این یک ساعت فاصله؟

خودم هم میگم مگه هفته ای چندبار میخواستم بری خونه مامان حتی اگه نزدیک بودی؟ 

ولی الان با قرص اعصاب آروم میگیرم

خب همین فکر اذیتم میکنه میگم کاش قبول نکرده بودم

حالا که قبول کردی ۱ ساعت هم واقعا راهی نیست ، شما باید وابستگیتو کم کنی مشکل راه دور نیست مشکل شخصیت وابسته شماست

حالا که قبول کردی ۱ ساعت هم واقعا راهی نیست ، شما باید وابستگیتو کم کنی مشکل راه دور نیست مشکل شخصیت ...

اگه شهر خودمون بودم هم همین مشکلو داشتم؟

آخه نمیتونستم که ۲۴ ساعت خونه این و اون باشم نه؟

همه میگن حتی نزدیک هم بودی اوایل ازدواج اذیت بودی نه؟

اگه شهر خودمون بودم هم همین مشکلو داشتم؟ آخه نمیتونستم که ۲۴ ساعت خونه این و اون باشم نه؟ همه میگن ...

اونکه اره به هر حال تا عادت کنی زمان میبره بای  سر خودتو گرم کنی تا وقتی که عادت کنی