2777
2789
عنوان

ترس از بیماری

1184 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها ، شب بخیر 

تو رو خدا یکی بیاد آرومم کنه ، چهار ساله توهم مریضی گرفتم ، همین الان دو تا غده تو سینه م حس میکنم ، هزار بار آزمایش دادم ولی ایندفعه دیگه کسی نمی‌ذاره برم ، زندگیم نابود شده 😭😭😭

نکنه بمیرم 

منم یک هفته تو بافومه نمیدونم چیه..میتونه جوش  زیر پوستی باشه بدون اینکه علامتی روی ظاهر پوست ایجاد ک ده باشه؟از ترس دکتر نمیرم

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حساس شدی بیخیال توهم داری منم چندسال روی یه بیماری زوم کرده بودم الکی علایمشو میگرفتم قسم بخور مثلا دیگه سینه تو لمس نکنی غذه به دستت بیاد وسواس فکری گرفتی اگه بچه داری قسم بخور به جونش 

اتفاقا زود استرس میگیرم ، داییمم تازگی سرطان گرفته بنده خدا همش باهاش میرفتم پرتو درمانی و .... اصلا بدتر از بد شدم ، الان دکتر گفت احتمالا کیست ساده ست تو سینه ت که هفتاد هشتاد درصد خانوما دارن ولی وحشت دارم برم سونو ، جهنم شده زندگیم حتی با خواستگارم حال ندارم صحبت کنم 

اگه آزمایش رفتی سالم بوده فقط قرص ویتامین E بخر بخور از بین میره..نزدیک پریودیت نیس،؟

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

منم چندین ماه داشتم چندتاشون.باهاشون بازی می‌کردم نگران نباشاگه همه چیت خوبه

منم چندین ماه داشتم چندتاشون.باهاشون بازی می‌کردم نگران نباشاگه همه چیت خوبه

یه سال پیش بوده آزمایشم ، الان باید برم دکتر ولی وحشت نمی‌ذاره که ، اصلا انگار جون تو پاهام نیست ، همش خودمو رو به موت میبینم ، دانشجوی ارشد داروسازیم خیر سرم

اتفاقا زود استرس میگیرم ، داییمم تازگی سرطان گرفته بنده خدا همش باهاش میرفتم پرتو درمانی و .... اصلا ...

عزیزم اصلا اصلا نگران نباش ...مطمینا یه شوک یا افسردگی داشتی . برای اینکه حالت خوب بشه سریع برو سونو بده بعدشم فوری دکتر اعصاب برو و بگو ...حق داری اما بدون اینم یه بیماریه ..بعدشم الان ۷۰ درصد خانمها مشکلات سینه را دارند و بد خیم هم اکثرا نیست 

منم همینطوری.. تا یه توده میاد تو دستم انگاری حمله مانیکور میگیرم.منم شوهرم لوسمی داشت حس میکنم از همینه

عزیزم اصلا اصلا نگران نباش ...مطمینا یه شوک یا افسردگی داشتی . برای اینکه حالت خوب بشه سریع برو سونو ...

من سر هشت ماه زندگی ، دو سال پیش از شوهرم بخاطر خیانت جدا شدم ، همش بخاطر پول بابام اومده بود و قیافه م ، حالا همون قیافه بخاطر استرسایی که شبا می‌کشیدم و تو خونه تنها بودم و تو ساختمون هیشکی نبود ، اومده گریبان گیرم شده ، همش میگم چرا من ، چرا من باید اینهمه رنج بکشم و تموم نشه ، یه ایل به هوش و همه چیم حسودی میکردن ، الان حسرت زندگی تم تکشونو میخورم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز