2777
2789
عنوان

بیایین حالم بده😭😭😭

488 بازدید | 29 پست

قبل این ک بگم باید ی توضیحی دربارع تاپیک قبلی من دربارع بچه سه ساله بگم ک اون برای دوستم بود و هیچ ربطی ب من نداره ممنون میشم گزارشش بزنین

اما داستان خودم 😭

من 17 سالمه و عشقم 22 ایشون کارش ازاده ولی جوریه ک هیچ وقت نیست و کلا کم حرف میزنیم

من ب شدت ب شغل پرستاری علاقه دارم دلم میخاد تزریقات یاد بگیرم و اون ب شددددددددت مخالفه من نمیدونم چیکار کنم

چون قصدمون جدیه نمیتونم بگم هری گمشو برو😫😫

امشبم بعد این همه مدت ک نبود دلم براش پر میکشید ولی خرابش کرد با قهر خدافزی کردیم 

بنظرتون من فردا چ رفتاری از خودم نشون بدم😭

جدا شو 

موندن با این آدم از هر رویایی که داری دورت می‌کنه 

۱۷ سالتم هم هست قدرت تصمیم گیری ضعیفی داری 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

۱۷ سالته سنت خیلی کمه برای این حرفا

بزار بری دانشگاه با همکلاسی های رشته ی پرستاری بگرد اون موقع الانو یادت بیاد خنده ت میگیره

نه که بگم این آقا ارزشش کمتر از هم دانشگاهیه، ولی وقتی بی منطق و بی دلیل میخواد دست و پاتو ببنده پس به درد زندگی نمیخوره

بااحترام درخواست دوستی قبول نمیکنم.

بدبختی اینه فقط با کار کردن من مشکل داره میگه هر کاری میخای بکن فقط، کار نکن

دوست منم شوهرش نمیزاشت کار کنه 

الان نمیزاره زنگ هم بزنه بهم :))

این آدم درستی نیست 

نمون باهاش

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 
۱۷ سالته سنت خیلی کمه برای این حرفا بزار بری دانشگاه با همکلاسی های رشته ی پرستاری بگرد اون موقع ال ...

منطق داره میگه اذیت میشی خونه ن خانوم خودتی واسه دوزار نرو واسه مردم کار نکن تفریح بخای میبرمت با دوستات برو بیرون سر تینا مشکلی نداره فقط میگه کار نکن همیم

نمیدونم ولی هیچ مردی حق نداره برام تعین تکلیف کنه چیکار کنم و چیکار نکم  باید خیلیم دلش بخواد ...

همون دیگه نیست میگه ما از نظر مالی مشکلی نداریم کار کردنت ب درد نمیخوره خستتم میکنه

ولی من بیشتر واسه یاد گیری میخام ولی خب یاد بگیرم ولی کار نکنمم ب درد نمیخوره😑

عزیزم اینکه شما دارید احساسی وبدون منطق وآینده نگری تصمیم می گیری شک نیست 

پیشنهاد من این دنبا تضاد های دیگه هم که دارید باش چون این اولش من با دوتا بچه وزندگی 7ساله دارم میگم من یه نقطه دیدم اگه همونجا دنبالش می رفتم به الان نمی رسیدم که عیباش چشمم رو گرفت وخوبی دیگه نمی بینه وهم تحملم بخاطر بچه هامه

حتما مشاور برید دلتنگی یه شبه دوشبه اگه از الان درست ساختی انشاالله اینده خوش ودرست داری اما اگه بامن نمی تونم دوریشو تحمل کنم و.... بری جلو متاسفم آینده ای جز سرکوب تمام خواسته هات وقربانی کردن خودت چیزی نخواهی دید ومیشی حالای من