2777
2789
عنوان

اونایی که امشب ناراحتین

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 34 پست
عزیزم چند سالشه مگه؟

تازه رفته تو۲سال تارفتم اب بیارم براش اومدم تاسورمه توکشودراورده ریخته😭😭😭

زندگی گریه مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...   
تو خودمون میریزیمو داغون میشیم 😔

من همین چند شب پیش به شوهرم گفتم دیگه هیچ حرفی از خانوادت برنمیدارم و تو دلم نگه نمیدارم

هرچی که ناراحتم بکنه همون لحظه میگم

چون اگه نگم بعدش میام خونه و تو فکرم فقط باهاشون درگیر میشه و این مثل خوره جونمو میخوره

واقعا سخته آدم بریزه تو خودش

میدونم که نمیتونم جوابشون رو بدم ولی سعیمو میکنم

بخند، همین  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترم ایقداذیتم کرده وزدمش دیگه دارم میمیرم ازسردرددوس دارم ایقدگریه کنم که بمیرم

حق داری خسته بشی بچه داری واقعا سخته گریه کن سبک شی

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   
تو خودمون میریزیمو داغون میشیم 😔

دقیقا...دلم میخواد یه جا باشه که راحت حرف دلمو بزنم ولی نمیشه...یعنی هرکی منو میبینه میگه چقد شاده و سرحاله ولی از درون من خبر نداره...الان یکساله تو یه حالت خنثی هستم

حق داری خسته بشی بچه داری واقعا سخته گریه کن سبک شی

اره بخدابعدم جای غریب باشی خانوادتم کنارت نباشن شوهرم خیلی کمک حاله ولی بنده خداخستشه

زندگی گریه مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...   
من همین چند شب پیش به شوهرم گفتم دیگه هیچ حرفی از خانوادت برنمیدارم و تو دلم نگه نمیدارم هرچی که نا ...

من میخوام رو خودم کار کنم که بیخیال باشم به حرفای عقربای دورم اهمیت ندم میدونی وقتی ام تو خودم نریزم جواب بدم من میشم آدم بده اونا هر چی بگن اشکال نداره

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   
تازه رفته تو۲سال تارفتم اب بیارم براش اومدم تاسورمه توکشودراورده ریخته😭😭😭

ای خداااااااا

بچه ۲ ساله مگه زدن داره عزیزم

بخدا اشک اومد تو چشمام

پسر منم همسن دختر شماست

بقدری شیطنت داره که نگو و نپرس

منم خیلی خسته میشم و گاهی عصبی اما زود خودمو کنترل میکنم

عزیزم اونا مهمونای کوچولویی هستن که خودمون به این دنیا دعوتشون کردیم 

مگه کسی مهمانی که خودش دعوتش کرده رو میزنه؟

میدونم واقعا بچه نوپا سخته دوس داره از همه‌چیز سر دربیاره

این ما هستیم که باید محیط رو امن کنیم

فک نکن کار من سخت نیس و دارم شعار میدم

همین دیروز به پسرم آب دادم وقتی آب خورد لیوانشو محکم کوبید تو دیوار و شکستش...این دومین لیوانی بود که تو این هفته شکوندش

من فقط خودمو سرزنش کردم که چرا لیوان شیشه‌ای بهش دادم

و سریع دورش کردم که زخمی نشه خدایی نکرده

آخرشم حواسم نبود دست خودم برید

ولی ذره‌ای حتی بهش اخم نکردم

چون اون نمیدونه و واقعا درکی از خوب و بد کارش نداره

خواهش میکنم صبوری کن در مقابل فرزندت

بدن نحیف و مثل گلش رو آزار نده

عبادت کن ذکر بگو که آروم بشی تا بتونی بیشتر تحمل کنی

کودکت فردا نمیتونه بهت اعتماد کنه

خواهش میکنم باهاش راه بیا

بخند، همین  
ای خداااااااا بچه ۲ ساله مگه زدن داره عزیزم بخدا اشک اومد تو چشمام پسر منم همسن دختر شماست بقدری ...

اخه خونمون اپمارتمانیه جیق نمیکشه فقط بهم میریزه جایی هم نیست ببرمش باهاشم که بازی میکنم ول میکنه میره دنبال یه چیزدیگه که خراب کنه بخداهرچی صبرمیکنم دیگه بعضی وقتادیگه نمیکشم ایقدلوسه که نگوهیچی بهش نگفتم که اینجوری شدی بخداهرچی بخوادبراش فراهم میکنیم کلی اسباب بازی داره ولی بازی نمیکنه فقط وسیله هاروخراب میکنه

ای خداااااااا بچه ۲ ساله مگه زدن داره عزیزم بخدا اشک اومد تو چشمام پسر منم همسن دختر شماست بقدری ...

میگم بچت الان دوسالشه چه قطه اهنی ومولتی بهش میدی؟!چقدبهش میدی؟!

بچه روهم هیچی بهش نگی بزرگترکه شدهمه کارمیکنه