2777
2789

نظر دکترت چیه گلم؟

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
نظر دکترت چیه گلم؟

من بخاطر کیستایی ک ۵سانت بودن ال دی خوردم دهم ک سونو دادم گف ک یه کیست ۱۸میلی داری بعد ب دکتر نشون دادم گف هروقت پریود شدی بیا تا بت محرک بدم ولی پرسیدم از چند نفر گفتن که داروی محرک باعث بزرگ شدن کیست میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بخاطر کیستایی ک ۵سانت بودن ال دی خوردم دهم ک سونو دادم گف ک یه کیست ۱۸میلی داری بعد ب دکتر نشون د ...

احتمالا حین پریودت دفع شه خود به خود

نشد هم شما علاوه بر قرص های محرک تخمدان باید امپول ازاد سازی هم بزنی

این امپوله احتمالا دفع کنه کیست رو

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
احتمالا حین پریودت دفع شه خود به خود نشد هم شما علاوه بر قرص های محرک تخمدان باید امپول ازاد سازی ه ...

الان ۵روز از موعد پریودم گذشته و خبری از پریود نیست همیشه سر دوروز من پریود بودم با قرص واقعا کلافه شدم 

الان ۵روز از موعد پریودم گذشته و خبری از پریود نیست همیشه سر دوروز من پریود بودم با قرص واقعا کلافه ...

ال دی هورمونارو بهم میریزه کاریشم نمیشه کرد

میخام بدون اینک نظر دکترمو بپرسم بسته ی جدید رو شروع کنم عاقلانه س؟

به نظرم بهتره باهاش مشورت کنی

به نظرم بهتره باهاش مشورت کنی

کلافه م کرده این دکتر اصلا معلوم نیس چیکار میکنه ماه اول لتروزول و سینالف و دگزا و متفورمین بم داد استفاده کردم ۳تا فولیکول غالب شدن سونو روز ۱۲ انجام دادم رفتم پیشش گفتم آمپول آزاد سازی تجویزنمیکنی گف ن بنظرم نیازی نیس هرسه شدن کیست تا ۱۴روز عقب افتاد پریودم بعدش پریود ک شدم ال دی خوردم تا دهم همین ماه الان ۵روزه ک گذشته و خبری نیس و ی کیست ۱۸میلی. اگ همون اول بم آمپول آزادسازی میداد این همه بدبختی نمیکشیدم 

ای وای خب عزیزم حتما دکترتو عوض کن😕معلومه که امپول ازاد سازی نزنی کیست میشن چرا اینکارو کرد اخه!!!

ای وای خب عزیزم حتما دکترتو عوض کن😕معلومه که امپول ازاد سازی نزنی کیست میشن چرا اینکارو کرد اخه!!!

نمیدونم متاسفانه.شهرستانم و فقط همین دکتر اینجاس و شوهرمم علاقه ای ب بچه نداره ک منو ببره مرکز استان واس مشکلم

اقدام به بارداری (اصلاح مزاج و اصلاح سبک )

بسم الله الرحمن الرحیم

🤲رَبِّ لا تَذَرْنِي فَرْداً وَ أَنْتَ خَيْرُ الْوارِثِينَ🤲

برای سلامتی وظهورآقا امام زمان(عج)صلوات ❤️

💫نذر مطالب هدیه به  شهیدروح الله عجمیان💫

https://eitaa.com/eslahesabk