2821
2789

مزه خاصی نداره

یونولیت با طعم برنج

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مزه پفیلا بدون نمک.البته بخر بخور ببین چه مزه آیی میده دیگه چه سوالیه خب🙄

عزیزم اینجا اومدیم که سوال کنیم در مورد چیزایی که نمیدونیم چه اشکالی داره گفتم اگه بدمزس نخرم خوب 

پس چرا همه میگن مزه گچ میده طعم هاش فرق داره مگه؟

طعم های مختلف داره ولی معلوم نیست فلفلی شویدش یخورده متفاوته من دوساله میخورم خوبه ۳۲ تومنه بخر امتحان کن هرکی یه مزاجی داره ولی خوبه

مزه هم سلیقه اییه .یکی میگه خوبه یکی هم بگه بده شما نمیخری یعنی؟چیزی که دکتر بهتون داده

اگه ببینم درصد مزه بدش بدتره نه نمیخرم یه چیز دیگه جایگزین میکنم رژیم یعنی کم خوردن درست خوردن نه عذاب کشیدن 

2790
2823
2791
2779
2792