2821
2789
عنوان

سوت کشیدن گوش!

907 بازدید | 20 پست

من الان سه ساله دچارشم،گاهی اعصاب خورد کن میشه برام،شما تجربه ای دارین کمکم کنین؟

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام عزیزم چه جوری سوت میکشه اخه منم پنجشنبه یه گوشم از تو صدا میداد انگار میخواست پرده پاره بشه نمی ...

سوت دیگه،نمیدونم چجوری بگم

۳ سال همیشه؟ شنواییتم ضعیف شد ؟

گاهی اوقات خوبه و قطع مبشه سوتش ولی خب خیلی وقتا هست،شنواییم خوبه به نظرم نرماله تقریبا،شاید در حد یک ذره گوش راستم از گوش چپم کمتر میشنوه

گاهی اوقات خوبه و قطع مبشه سوتش ولی خب خیلی وقتا هست،شنواییم خوبه به نظرم نرماله تقریبا،شاید در حد ی ...

خواهر منم همینه ، اون مشکلش سکته گوش بود یهو گوشش سوت کشید کم کم شنواییش ضعیف شد دیگه داشت کر میشد چندجا رفتیم نتونستن تشخیص بدن بعد ۸ روز این دکتر اون دکتر رفتن یه دکتر تشخیص داد کورتون تزریق کرد تو گوشش الان شنواییش نرماله ولی سوته مونده دیگه اگه از روز اول درست تشخیص میدادن این سوته هم نمیموند ،الان عصبی میشه یا صدا زیاده سوت گوششم بیشتر میشه بعضی وقتام انقدر ضعیف میشه که حسش نمیکنه

آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.

سوت دیگه،نمیدونم چجوری بگم

اهان فکر کنم واسه منم سوت میکشید البته به مامانم هیچی نگفتم البته اون شب شوهر و ابجیم و بچه اش شام خونه مون بودن و تو اشپزخونه بود دیدم گوشم سوت میکشه ابجیم داشت اواز میخوند یا صدا میداد گفتم بسه همه اش میخوند فکر کنم از اون بود نمیدونم 

اهان فکر کنم واسه منم سوت میکشید البته به مامانم هیچی نگفتم البته اون شب شوهر و ابجیم و بچه اش شام خ ...

الانم همینطورین؟

خواهر منم همینه ، اون مشکلش سکته گوش بود یهو گوشش سوت کشید کم کم شنواییش ضعیف شد دیگه داشت کر میشد چ ...

من شنواییم خوبه،ولی سوت کشیدنش اذیتم میکنه،مال من سه ساله

من شنواییم خوبه،ولی سوت کشیدنش اذیتم میکنه،مال من سه ساله

دکتر رفتی ؟ اگه تهرانی یه دکتر خوب میشناسم 

دکتر نسرین یزدانی 

آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.

دکتر رفتی ؟ اگه تهرانی یه دکتر خوب میشناسم  دکتر نسرین یزدانی

نه دکتر نرفتم،فقط یک بار رفتم برای شست و شوی گوش چون خیلی جرم داشت گوش هام،متخصص گوش و حلق و بینی بود،گفتم سوت میکشه گفت چیز مهمی نیست،نمیدونم بعد از سه سال کاری میشه کرد یا نه