2777
2789
عنوان

اعصابم داغون شد از دست این بچه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1708 بازدید | 54 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر منم همینطور بود البته به جفتشون بستگی داره نگران نباش چیزای شیرین بخور چک کن

کم تحرکه ب نظرم 

یا کوچولوئه من حس نمیکنم

نمیدونم 

ولی صبحا ک باباش میره سرکار نمیدونی چقد لگد میزنه یجوری لگد میزنه انگار من ارث پدرشو خوردم😂

حس میکنم ناراحته باباش میره سرکار من میخوابم😂😂😂

یه اب قند بخور دراز بکش به همسرت بگو در اتاق محکم بکوبه ببین تکون میخوره البته من تجربه ندارم اینو د ...

یعنی  صدای بیرون رو هم میشنوه؟

خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین  اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟

دختر منم اینجوری بود شب تا صبح میخواست با لگداش شکمم پاره کنه ولی کل روز خواب بود تو سونو تکون نمیخورد هی منو میفرستادن چیز شیرین بخورم باز تکون نمیخورد میگفت برو عصر بیا باز تکون نمیخورد میفرستادنم بیمارستان نوار میگرفتن میدیدیم خوابه😅

الان جبران کرده دیگه

نگران نشو اگه دکترت میگه عادیه بدون عادیه

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
عزیز دلمم دورش بگردم فندوقیو چیز شیرین خوردی پاهاتو بزار یه جا یکم بالا تر از خودت باشه لگد میزنه اگ ...

کیف میکنه ها

یکی هی ناز نوازش کنه منت بکشه اونم. گرم نرم خوابیده😂

منم بودم تکون نمیخوردم

۲۶هفته خیلی زوده نگران تکوناش باشی شاید حرکت میکنه شما متوجه نمیشی.خودتواذیت نکن چیزی نیست

هفته های اخربایدمراقب حرکتاش باشی.

من هفته چهل بودم حرکتش کم شد رفتم بیمارستان سریع بردن سزارین

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
خدا برات نگهش داره و بزودی و در سلامتی زایمان کنی برای منم دعا کن که بارداری میخوام ای وی اف کنم

عزیزم ایشالله خیلی زود این استرس شیرین قسمتت شه

هی منت بکشی تکون بخوره 🥺 ❤️ 

کم تحرکه ب نظرم  یا کوچولوئه من حس نمیکنم نمیدونم  ولی صبحا ک باباش میره سرکار نمیدونی ...

اییی خداااا از دست این وروجک خداحفظش کنه 

پسرم منم از بس ریز بود فک کنم نمیفهمید وزن تولدش دونیم بود

خدایا شکرت برای هزارو یک دلیل