2777
2789
میشه توضیح بدین چیه چله افتادن

یه نوع بستگی هستش که امورات مهم فرد رو مختل میکنه..مثل ازدواج، بارداری و...

ختم قرآن انجام میدم:ختم جزء و کامل قرآن.صلوات.زیارت عاشورا.حدیث کسا.سوره یس و سایر چله ها هدیه به روح اموات،نذورات و نیات دیگر.فقط در صورت نیاز وسفارش درخواست خصوصی بدین عزیزان✨در تلگرام هم در خدمتم
مثلا من وقتی عقد کنم چله دار میشم تا چهل روز  اگ کسی بیاد خونمون اونم مث من چله دار باشه   ...

وای چه جااالب

یعنی مثلا دو نفر که تازه عقد کردن,یا دونفر که تازه عروسی کردن,یا تازه بچه دارن شدن نباید باهم یه جا بیفتن درسته?

که داند به جز ذات پروردگار,,که فردا چه بازی کند روزگار...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راستش من نزدیک دوساله اقدامم واسه بارداری از لحاظ پزشکی مشکلی نداریم یه خانومه به مامانم گفته چله اف ...

من شنیدم تازه عروس دختر ها فقط  چله دارن . روز چهل  بعد ازدواج ... جایی نره و کسی نیاد پیشش  مخصوصا دختری که ازدواج نمیکنه سنش بالا رفته یا بچه دار نمیشه ..... مرده چله داره ..زن تازه زایمان کرده اون روز نره سر خاک مرده ...

. زن تازه زایمان کرده هم چله داره... روز چهل زایمان نه جایی بره نه کسی بیاد پیشش... مثلا دختری که ازدواج نمیکنه یا بچه دار نمیشه... 

از فامیل شوهرم دختره ۳۰ سال داشت روز چهل زایمانم یهو در زد گفت اومدم دیدنت .. منم که سر درنمیاوردم این چیزا نمیدونستم ... یک ماه بعد ازدواج کرد... ولی چله سنگینشو انداخت رو من... وای که چی کشیدم تنبلی تخمدان و...‌‌

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡