2777
2789

از صفر ینی فاند a کسی شروع کنه 

چقدر طول میکشه ک مدرک دیپلم زبان بگیره و پشت سر هم هم بخونه ادامه بده وقفه نیوفته 

تو جهاد بخونه و دیپلم بگیره چند سال طول میکشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴ کتاب تا سامیت 

۳ کتاب هم خود سامیت 

بستگی داره جهاد ترماش چه جوری باشه و یه کتاب رو چند ترمه کنه 

موسسه ما هرکتاب رو سه ترم میکرد

Sing with me.sing for the year.sing for the laughter sing for the tear.sing with me just for today .maybe tomorrow the good lord will take it away

ببینید من با زبانکده پیش میرفتم حدود چهار سال شد( بی وقفه)

اما خب سرعت زبانکده کنده تقریبا

بستگی به سرعتی که پیش میرید داره

ایرانِ من ، ای جانِ من ای باور و ایمانِ من گر رو به ظلمت میروی من میدهم این جان و تن.. ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است 🖤
گفتم ک بدون وقفه بخونه و همه ترما قبول بشه 

قبول شدن با یاد گرفتن فرق داره. بی وقفه خوندن هم دلیل بر یادگیری نیست. اما خب اگر به طور نرمال بخونه و یاد بگیره، توی یه سال به راحتی صحبت میکنه و میتونه اینتر مدیت باشه و توی دوسال میتونه ادونس باشه

پس فاندمتالها حساب نکردی 

فاندمنتال مال تاپ ناچه؟جهاد تاپ ناچ درس میده؟اگه اینجوریه هم ۴ تا کتابه تا سامیت خب

Sing with me.sing for the year.sing for the laughter sing for the tear.sing with me just for today .maybe tomorrow the good lord will take it away
چ طولانیییییی هر کتاب چند ماه طول میداد؟

درست یادم نمیاد ولی خب خیلی کار می‌کردن کلی مکالمه داشتیم بحث داشتیم طول می‌کشید فکر میکنم هر کتابی یک فصل و نیم اینطوریا 

ایرانِ من ، ای جانِ من ای باور و ایمانِ من گر رو به ظلمت میروی من میدهم این جان و تن.. ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است 🖤