2777
2789
عنوان

چه نذری کنم رانندگی قبول شم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1375 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲کیلو شیرینی خامه ای نذر کردم😁همون بار اول قبول شدم😅

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

نیت کن موفق شدی به چند نفر که در حد توان تون هست آموزش رانندگی بدید ⚘⚘⚘ موفق باشید 💖💖💖

داداش اونقدر خفن نیستم ک 

بعدم رانندگی یاد دادن باید اصولی باشه 

چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا
چی نذرت کنم😂

بگو قبول شدم هر صبح برای الهام دعای خیر میکنم. حتما قبول میشی  باور کن امتحان کن 😁💞😍🤗

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

من ۲کیلو شیرینی خامه ای نذر کردم😁همون بار اول قبول شدم😅

بابا تو شانست خوب بود 

من تسلطم بالاس بخاطر بی دقتی رد شدم 

نذرم کرده بودم هزار تا جواب ندادن😂😂😂

حرفه ای شدم دیگ  حتی مربی هم گفت رانندگیت خوبت

مربیا رو ولش کن اونا واس اینک بگن ما کارخودمونو انجام دادیم همیشه همینو میگن اگ حرفه ایی شدی پشت ماشین خودتون بشین خودتو بسنج

سهر بابا ایین نامه ک راحت بود 

یکم پول بزار تو پاکت رفتی پشت فرمون بزار روبرو افسره پاکتو بعد بلند بگو خدایا این پاکت پول رو میدم به یه افسر راهنمایی رانندگی اگه قبول بشم رد خور نداره قبولی

بگو قبول شدم هر صبح برای الهام دعای خیر میکنم. حتما قبول میشی  باور کن امتحان کن 😁💞😍🤗

یکم راحت تر بگیری نذرت میکنم خدایی 

هرروز نمیشه 

میخوای واست صلوات بفرستم؟

بابا تو شانست خوب بود  من تسلطم بالاس بخاطر بی دقتی رد شدم  نذرم کرده بودم هزار تا جواب ...

کلا رانندگیم خوبه البته؛ربطی به شانس نداره😎🤣

نه جدی؛تمرکزداشته باشی و استرس افسر رو نگیری قبول میشی

اصلا سخت نیست

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵