2777
2789

قنبریان بینیت رو سربالا خوکی میزنه 

من پتج از فامیلامون توی زمان نزدیک پشت سر هم رفتن پیشش عمل. هرکدوووم یه مشکل

یکی مشکل تنفسی

یکی خیلی سربالاس

یکی خیلی زیادی کوچیک و مسخره شده

ترجیحا برو پیش افضلی عمل کن. 

دوست منم با تحقیق تصمیم گرفت فروردین با خضرایی عمل کنه گفت کارش رو دوست دارم. 

لطفا پیام هایی که میذارم بی جهت لایک نکنید که روزی ده تا نوتیفکیشن برام نیاد 🙏🏻🙂
قنبریان بینیت رو سربالا خوکی میزنه  من پتج از فامیلامون توی زمان نزدیک پشت سر هم رفتن پیشش عمل ...

قنبریان بهم گفته دماغت پوستش ضخیمه زیاد کوچیک نمیشه🥺کسی از شما پیش افضلی عمل کرده؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قنبریان بهم گفته دماغت پوستش ضخیمه زیاد کوچیک نمیشه🥺کسی از شما پیش افضلی عمل کرده؟؟

نه متاسفانه. ولی تروخدا پیش قنبریان نرو من خودمم که خواستم عمل کنم از فامیلامون دقیق پرسیدم چهاربار توی زمانای مختلف مطبش رفتم پر از ترمیم!  هرکی میومد ترمیم دوم و سومش بود

اینهمه سال داره کار میکنه ولی حرفه ای نیست میشه بهش اعتماد کرد

لطفا پیام هایی که میذارم بی جهت لایک نکنید که روزی ده تا نوتیفکیشن برام نیاد 🙏🏻🙂
نه متاسفانه. ولی تروخدا پیش قنبریان نرو من خودمم که خواستم عمل کنم از فامیلامون دقیق پرسیدم چهاربار ...

نمیدونم واقعا موندم از طرفی قنبری برام نوبت زده نمیدونم کنسل کنم نکنم مطب افضلی هم رفتم چندان تعریفی نداشتن

نمیدونم واقعا موندم از طرفی قنبری برام نوبت زده نمیدونم کنسل کنم نکنم مطب افضلی هم رفتم چندان تعریفی ...

قنبریان رو کنسل کن اصلا ظاهر بینی هایی که عمل کرده باکلاس نیست عین سی سال پیش روی مُد اون زمان هنوز داره عمل میکنه،دکترای اصفهان رو بگرد. اگه شهرکرد دکتر باب دلت نیست. اسماعیل زاده همینجا شهرکرد هم توی دوازده محرم نزدیک داروخانه دکتر کوهی بود من رفتم برخوردش با من بعنوان بیمار اصلا خوب نبود. من بینی ام انحراف داشت. اخرش هم گفت بینیت صاف نمیشه. هیچ دکتری بعید میدونم بتونه اینو درست کنه این هم قوز داره هم انحراف شدید داره طول بینی ات بلنده☹️ خلاصه عین رخت چرک منو شست و گذاشت کنار.منم بیخودی 120 هزارتومن پول ویزیت دادم بهش. 

اصفهان دکتر آرمانفر، دکتر نجارزاده، دکتر قانعی دکترای خوبی بودن طبق تحقیقم  ولی خودم به اصرار بابام رفتیم تهران رفتم واسه ی عمل من.