2777
2789
عنوان

توستر یا فر؟

237 بازدید | 16 پست

سلام خانما من میخوام جهزیه بخرم...بنظرتون توستر بهتره یا فر؟!

من شنیدم فر کاربردی تره و توستر خیلی استفاده نمیشه مگر برای غذا گرم کردن. 

حالا ی سوال؟ میشه تو توستر کیک درست کرد؟ یا لازانیا و پیتزا و اینا یا ن .

البته اینم بگم که گازم فر داره 

ممنون

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 

توستر همه چیز میشه درست کرد با فر فرقی نداره

مراقب باشید حتی اگه تایپیک نزنید بازم یه جا تو دام نی نی سایت می‌افتید و لغو کاربری میشید حتی تو تایپیک دیگران بی‌هیچ گناهی لغو کاربری شدم نی نی سایت قدیم mardin nanaz

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هر دوش رو دارم  و دوتاشم استفاده می کنم 

اما اگر بخوای یکی رو انتخاب کنی فر  بهتره 

توستر  همه کار می کنه  اما  جمعیتت زیاد باشه مهمون داشته باشی  ظرفیت فر مناسب تره .

الهم عجل الولیک الفرج

فر که اجاقت داره جای توستر ماکروویو بخر بهتره

من هرسه تاشو دارم تقریبا از توستر هیچ استفاده ای نمیشه

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

بستگی به توسترش داره. اگه فقط نون داغ کن باشه که تک منظوره است ولی بعضی از توسترا میشه کارای دیگه هم باهاشون کرد. باید قابلیتهاشونو بررسی کنید همینطور قیمتها.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

من تحقیق کردم بهترین فر برا آشپزخانه، برا پخت پیتزا و کیک و غیره همون گاز فرداره، برای یخ زدایی و گرم کردن غذا و کارایی از این دست آون توستر و مایکروویو تقریبن یکیه ولی مایکروویو گرون ترن، به نظر من چون گازتون فرداره ،آوون توستر بخرید بهتره 

ماکروویو چه کارایی میکنه؟؟ توستر چه کارایی؟ 

ماکروویو صرفا برا یخ زدایی و گرم کردن نون و غذا استفاده داره

توستر هم همون فره فقط المنت داره 

خیلیا کیک و شیرینی میپزن داخلش ولی خب زیاد به درد بخور نیست چون فر کاره توستر رو میکنه

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
یعنی بخرم توستر ؟

چون فر داری    توستر چندان ضروری نیست  خب  اما اگه بحث هزینه و مالی واست  مطرح نیست  توستر  بگیر  بالاخره  قشنگه و دکور آشپزخونه مدرن تر دیده میشه .

اما ماکروفر  واقعا  نگیر .

الهم عجل الولیک الفرج