2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

[QUOTE=267312739]دل من شش ماهه تکه تکه س خدا از باعث و  ش نگذره خدایا کجایی منو‌نمیبینی💔💔😔🥺😭[/QUOT 

دقیقا مث من خدا ازشون نگذره ک بد بختی بقیه رو می‌خوان

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

دل من شش ماهه تکه تکه س خدا از باعث و  ش نگذره خدایا کجایی منو‌نمیبینی💔💔😔🥺😭

چی شده ؟چه اتفاقی برات افتاده؟🥺💔

منم تو شوک بدی هستم خیلی بد

یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور❤️
بارداري دوممم دختر دوممم باردارم از روزی ک‌جنسیت گفتم دیوونم کردن دقم دادن خسته شدم 😔😭

دارم زایمان‌میکنم ولی هنوز دارم حرف میخورم مگه من خدا ندارم جرات ندارم بخندم یا براش خرید کنم چرا خدا منو ندید😔

الهی ک آرامش بهت برگرده عزیزم هیچی فقط نمیدونم خدا ک میدونست من‌ بین ای همه آدم بدصفت هستم چرا کمکم ...

نمیدونم خدا صبرش زیاده مثل ما ادما نیست...اونکه صد در صد جواب کار بدشونو میده...غصه نخور خداروشکر خدارو داریم🤲🥺💔

ای بابا چرا اخه

راحت میگه یکی دیگه رو دوست دارم اینقد تحقیرم کرده ک نگو...کاشکی تو این ۷سال یه بار دعوا داشتیم یا بی احترامی بهم میکردیم...خوشبخترین بودیم عاشق و معشوق واقعی

بارداري دوممم دختر دوممم باردارم از روزی ک‌جنسیت گفتم دیوونم کردن دقم دادن خسته شدم 😔😭

چه ربطی به جنسیت داره بعدشم بچه سالم باشه باید خداروشکر کنن اصلا به حرفاشون اهمیت نده و از حرفات متوجه شدم که احتمالا بچه دختره خدا برات حفظش کنه و شاد باش چون دختر مرهم دل مادره 

نمیدونم خدا صبرش زیاده مثل ما ادما نیست...اونکه صد در صد جواب کار بدشونو میده...غصه نخور خداروشکر خد ...

زن حامله ک خودش تحملش کم دیگه چرا اطرافم اینطوری میکنن باهام مگه من مقصرم من دارم درد تحمل میکنم برا خدا ک کاری نداشت

چه ربطی به جنسیت داره بعدشم بچه سالم باشه باید خداروشکر کنن اصلا به حرفاشون اهمیت نده و از حرفات متو ...

آجی حالیشون نی جرات ندارم ی غذای ک هوس میکنم بپزم انگار جرم کردم روم نمیشه برم سونو هنوز بچم گهواره نداره😭😭😭

آجی حالیشون نی جرات ندارم ی غذای ک هوس میکنم بپزم انگار جرم کردم روم نمیشه برم سونو هنوز بچم گهواره ...

فقط امیدم ب خداس میگم خدایا ای چندوقت م تحمل میکنم ولی سه چهارسال دیگه ی پسر بهم بده ن مادری دارم ن پدری تنها و بیکس بزرگ میکنم ولی بهم ی پسر بده اینا منو میکشن