2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زردآلو خشک

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

روغن زیتون صبح ناشتا بخور تو غذا تم بریز قرص رولاکس خوبه ولی کم باید استفاده کنی روده عادت نکنه انجیر کیوی سیب میوه سبزی ای زیاد در حد ده لیوان در روز جوشونده خاکشیر صبحا 

سالاد باروغن زيتون.اب گرم ناشتا. انجير شب تو اب خيس كن صبح بخور. الو بخارا بزار با اب بپزه خوب كه نرم شد با ابش بخور. ميوه مخصوصا پرتقال و كيوي

بايد مداومت داشته باشي و ادامه بدي

رفع یبوست شدید اگر با برگ ثنا و دارو نباشه که پرز روده رو نابود کنه یکم زمان بره

مثلا من ساعت کوک کردم روزی ۶ لیوان آب بخورم،و صبح حتما اول یه لیوان آب ولرم میخورم یه ربع بعد صبحانه

روزی ده تا دونه موییز و یدونه گلابی یا کیوی هم خیلی خوبه

منکه با اینکه باردار هستم یبوستم خیلی کمتر شده با اینا،ولی خب یک هفته زمان برد،همون لحظه نبود

نوشیدنی تخم شربتی بخور

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

میوه و سالاد و سبزیجات و فیبر خیلی خوبه

بیشتر میوه های تابستونی، چون الان نیست برگه زردالو، آلو، لواشک، انجیر، گلابی، کیوی، شیر گرم، آب ولرم ناشتا، خاکشیر، زیتون و روغن زیتون

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
رفع یبوست شدید اگر با برگ ثنا و دارو نباشه که پرز روده رو نابود کنه یکم زمان بره مثلا من ساعت کو ...

آب ولرم برای رفع یبوست خوبه؟؟

دیگه از بس قرص سنا و بیزاکودیل و....خوردم خسته ام🥺