2777
2789
ی حسی بهم میگه پنج ماه دیگه باردار میشی 

کی میرم سر زندگیم قبل عید یا بعد عید

ارزیاب خسارت بیمه هستم اگر اینجا کارفرما داریم یا همسرتون کارفرما هست میتونم بیمه نامه مسولیت برای دوستان رایگان عیب یابی کنم تا از حبس و تبعات کیفری  براتون جلوگیری بشه  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فامیل دور میشه  خدایی حیم قوی امصافا یکی ذو ببینم کل زندگیشو براش حدس میزنم بعنی مث ی فیلم جلو ...

اسمشو میتونی حدس بزنی یا شغلشوو

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

اسمم مریم اسم نامزدم امیر

ارزیاب خسارت بیمه هستم اگر اینجا کارفرما داریم یا همسرتون کارفرما هست میتونم بیمه نامه مسولیت برای دوستان رایگان عیب یابی کنم تا از حبس و تبعات کیفری  براتون جلوگیری بشه  
اسمت بگو بهمتا ب اسمت فک کنم حس بیاد تو ذهنم

اسمم مریم نامزدم امیر

اسمت بگو بهمتا ب اسمت فک کنم حس بیاد تو ذهنم

امیر میتونه تو بحث ارثیه پدری نسبت به خواهراش پیروز بشه سهم اونا رو بخره

حس میکنم عید باردار میشی الانم همش ناراحتی همش گریه میکنی همش درگیری شوهرت هم ناراحت از اینکه بچه ند ...

میشه بگی با نامزدم تموم میکنیم یا نه?

دو اسمم فاطمه_ساناز اسم اونم حمزه

اوکِییییي
قبل از عید تو ذهنم قیافتون میاد ک خودت نامزادت نشیت رو سفره عید تو خونه خودتون

من و امیر تو اسفند  برای نیمه شعبان میتونیم عقد دائم کنیم.... ما هر دو ازدواج مجدد هستیم