2821
2789
عنوان

مرغ پرتقالی😕

3567 بازدید | 15 پست

خانمااا من امروز مرغ پرتقالی پختم خیلیا تعریف کرده بودن ،،،خوب در آوردمش هیچیش کم وزیاد نبود وتلخ هم نشد (چون میترسیدم تلخ شه)..

ولی بنظرم برای مهمونی درست نکنید

توی خونه ما هیچکی دوسش نداشت😐😐به ذائقه ما نمیخورد. بنظرم این غذا خیلی ذائقه ایه .من مرغ ساده رو ترجیح میدم.

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑

ولی من خیلی دوست دارم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیل خوشمزه‌ست من دوس دارم، برای تنوع خوبه به نظرم.. اما شاید به قول شما سلیقه‌ای باشه برای مهمون مخصوصا وقتی غذای اصلیه شاید مناسب نباشه

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
دستور پخت لطفا

مرغ و یبار با پیاز و فلفل دلمه ای نزدیک بیس دقیقه بجوشون بعد ابش وبریز.پیاز داغ درست کن ادویه بزن(فلفل،نمک،زردچوبع،هل.)زعفران دم شده..مرغا رواضافه کن دولیوان اب پرتقال طبیعی بریز روش بزار اروم بپزه.دراخر بچش اگ شیرین بود ابلیمو.اگ ترش بودزیادی یکم شکربزن.با پلو سرو کن

با سن ایچ خیلیا میگن تلخ میشه

عزیزم فقط برای مرغ پرتقالی پیاز خام و یه سن ایچ پرتقال بدون هیچ ادویه و ... کافیه شما دستورش رو بلد نبود طعمش بد شده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
عزیزم فقط برای مرغ پرتقالی پیاز خام و یه سن ایچ پرتقال بدون هیچ ادویه و ... کافیه شما دستورش رو بلد ...

عزیزم طعمش بد نشده بود هیچیشم کم وزیاد نبود ولی همین ک مزه پرتقال میداد به ذائقه ما بدمزه بود

عزیزم طعمش بد نشده بود هیچیشم کم وزیاد نبود ولی همین ک مزه پرتقال میداد به ذائقه ما بدمزه بود

آخه حتی تو برنامه تلویزیونی هم که نشون میداد فقط پیاز و آب پرتقال شرکتی ریخت، حالا شما یکبار این مدلی امتحان کنید شاید نظر خانواده تون تغییر کرد

آخه حتی تو برنامه تلویزیونی هم که نشون میداد فقط پیاز و آب پرتقال شرکتی ریخت، حالا شما یکبار این مدل ...

نه بابا چه اصراریع🤣 مدلای دیگه دوستدارن همونو میپزم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792