سلام دوستان.من عضو جدیدم و این اولین تاپیکم هست🌺بچه ها فیلم فرمالیته عروسی که توی تالار پخش میشه کلا یه فیلم جدا گانه هست؟یعنی ربطی به فیلم عروسی نداره؟ میشه قاطی فیلم عروسیش کردمثلا فیلم عروسی با اون کلیپ شروع بشه؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اره اکثرا جدا میگیرن ولی میتونی بزاری اولش ولی هزینش کلا جداس
یادمه یبار ک بچه بود ارزو کردم زندگیم عین رمان بشه فکر نمیکردم خدا ارزومو برآورده کنه اما الان زندگیم جوری هیجانی شده که اگه یه رمان بود ک میخوندی میگفتی همه اینا تخیلیه و وجود نداره کاش اخر داستانم همونطوری ک میخوام بشه
بچه ها ما باغ و عمارت نرفتیم کلیپ فرمالیته هم نداشتیم.از طرفی فیلم عروسیمپن هم خیلیییییییی بده.تصمیم گرفتیم واسه سالگرد عقدمون بریم ی کلیپ درست کنیم و فیلمو بدیم باز میکسش کنن.بنظرتون قشنگ میشه؟🥺یکماهه کارم شده غصه خوردن.
فيلما از هم جدان ولي باهم هم اديت ميكنن بخواين براي مارو باهم تلفيق كردن
خوبه.فیلم ما خیلی بد فیلمبرداری شده فک کن فیلمبردار وایساده ی جای بلند و فیلم میگرفت همه مون شبیه نمکدون بودیم از بالا🤐بعد از یه فیلترای قرمز و آبی عجیبی استفاده کرده با آهنگای خز قدیمی.امیدی هست درست شه؟