2777
2789
عنوان

خیانت دوست صمیمی

407 بازدید | 13 پست

دو ساله ساله با دوستم اشنا شدم اوایل نمیخواستم خودمو درگیر این چیزا کنم ولی خیلی پیگیر شد و با کاراش به دلم نشست..

خلاصه تا چند ماه قشنگ سوژه شده بودیم تو دانشگاه

وقتی صمیمی شدیم و درباره خانوادش و اینکه بچه طلاقه نامادریش باهاش رفتار خوبی نداره حرف زد منم از زندگیم براش گفتم.. بعد از چند ماه گفت ک تو دبیرستان یه دوستی داشته ک اونم شرایطش مثل خودش بوده و مادر و پدرش طلاق گرفته میگفت هنوز کماکان در ارتباطیم و اونم اومده تهران...

گذشت و منم پیگیرش نشدم تا اینکه گفت من هی براتو پروفایل و استوری میزارم حواسم هست تو نمیزاریا😐😂

منم گفتم ناراحت نشه چنتا عکسامونو استوری کردم

روز بعد پیام داده آرام میشه پروفایلتو برداری گفتم براچی

گفت این دوستم ناراحت شده گفته جایگزین گذاشتی برامن و ...

گفتم مسخرم کردی این همه وقت گیر سه پیچ دادی هی میای دنبالم آخر ک بدست میاری میری سراغ یکی دیگه

گفت نه میدونی ک من خیلی دوست دارم و این روحیش حساسه شرایطش خاصه و اینا...

تازگی فهمیدم مثل اینکه دختره انتقالی گرفته بوده میخواسته بیاد دانشگاه ما حالا بنظرتون دیگه بیخیالش بشم؟ چون اکثر بچه ها میدونن چقد صمیمی هستیم

خدا جونم... در این شب های قدر گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت می‌کنند

نمیدونم تا بحال اینقدر صمیمی نبودم با کسی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره 

آقایون درخواست دوستی ندید لطفا، چون قبول نمیکنم😒 مزاحمت ایجاد کنی نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو ببره رو هوا 😏 اگر با حرفا و عقاید من موافق نیستی پس ریپلای نکن، چون نه من حوصله بحث دارم نه تو🤫🤫 فرفری سایتتون هسدم🤧 با همه زود گرم میگیرم، خوش خنده هم هسدم ولی زود هم عصبانی میشم😌😌 پس عصبیم نکننننن که بد میبینی🤧🤧🤧🤧 توی زندگیم گند زیاد میزنم ولی پای بی تجربگیم میزارم😪😪😪😛 همینقدر راحت خودمو میبخشم😉😉 تایپکای ترسناک و بازی، تگم کنین😋😋عضو گروه خزان نارنجی🧡

الان بیخیال نشی بیشتر ب دلت میشینه وابسته ترم میشی

اینا خ رو مخن من از این دوستا داشتم میمردم براش ولی بد جور دلم و شکست عوضی........

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

منم از دوستم خیانت دیدم نتونستم ببخشمش و رابطمون کات شد ما اول دوتا بودیم بعد سومی اومد سه تامون خوب ...

برا منم اتفاق افتاده دل منو شکستن رفتن با هم برای اینکه دل من بسوزه ی کارای عجیب میکردن مثلا همو عشقم صدا میزدن یا پروفاشونو ست میکردن

دلم بدجور بره

و اینکه

دوستیشون با هم دووم نیاورد بعدش جدا جدا اومدن سمت من

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.