2777
2789
عنوان

خیانت همسرم

655 بازدید | 21 پست

نمی دونم چیکار کنم شوهرم صبح تا شب خونس ولی میره گوشیشو برعکس می کنه من نبینم اس مس اینا نمیدها میره اینستا و ..... زنا و دخترا و لاک میکنه لا شی چند بار دیدم تو گوشیشم پر از فیلم و عکس دخترای و لخت از این چرت و پرتاس  تا بهش میگم همه مردا همین طورین چیکار کنم به نظرتون؟

چ دلیل بی منطقی😒

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خدا تینو از همه خانوما دور کنه خیانت دیدن خیلی حس بدیه آدم احساس کم بودن میکنه و بی ارزش بودن میکنه نمیدونم شوهرت شاید سربه راه بشه اسی ولی شوهر من اینجوری بود حتی با زنداداش خودشم دوست شده بود خیلی روزای بدی رو گذروندم خدارو شکر الان دارم ازش جدا میشم اگه میدونی سرب راه میشه کمکش کن

وای خدا تینو از همه خانوما دور کنه خیانت دیدن خیلی حس بدیه آدم احساس کم بودن میکنه و بی ارزش بودن می ...

من کاری ندارم نگاه کنه ولی خوب آدم فکر می کنه چه کمبودی داره ی جورای خیانت دیگه بره ی زنو لایک کنه من خودم از همه نظر اوکیم

پس ازکجا خرج مخارج تامین میشه؟

پدرشوهرم وضع اش خوب بود ماشین و خونه براش خریده حقوق ام داره خلاصه خودش که خیلی خسیسه هیچ محبتی به من نداره همش منو تحقیر می کنه با اون مادر لا شی ش

من کاری ندارم نگاه کنه ولی خوب آدم فکر می کنه چه کمبودی داره ی جورای خیانت دیگه بره ی زنو لایک کنه م ...

شوهره سابق منم یه عوضی ب تمام معنا بود کلی زن و دختر فالو داشت

ینی زنای خ ر ا ب رو هم فالو داشت یه کارایی میکرد میرفتم بیرون میومدم خونه کل خونه رو گند می کشید با دوست دختراش منم زدم زیر همه چی جدا شدم ازش

شوهره سابق منم یه عوضی ب تمام معنا بود کلی زن و دختر فالو داشت ینی زنای خ ر ا ب رو هم فالو داشت یه ...

این از این دختر خارجی ها که اینستا دارن لختن او رو فالو لایک می کنه ولی با کسی حرف نمیزنه تایپ نمی کنه چون اصلا بیرون نمیره رمز گوشی رو بهم نمیده ولی بعضی وقتا که باز میرم تو ش پر از عکس زنای لخت خارجی و مدل هاست ولی به جز اون تایپ اینا نداره