2777
2789

کلاسای آیین نامه تموم شه بعدش امتحان میگیرن؟ 

منظورم امتحان اصلیه نیست

چون شنیدم دوتا امتحان برا آیین نامه میگیرن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن دوتا برا قدیم بود 

یدونه ایین نامه اس قبول میشی  

چن روز یا چن هفته بعد امتحان شهریته

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

بعد كلاساي شهر امتحان ميدي

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نه قدیما میگرفتن الان دیگ نمیگیرن

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  

اول کلاس های تئوری 

بعد دوازده جلسه عملی 

بعد امتحان ایین نامه 

بعد شهر 

واقعاً اتفاق بدی برای دنیا و تشکیلاتش می‌افته اگه همیشه اون‌هایی که دوستشون داریم، همون‌قدر دوستمون داشته باشن و اون‌هایی که می‌خوایم از زندگیمون خارج بشن، با پای خودشون برن؛ زمستون‌ها برف بباره و آدم‌هایی که می‌خوایم همیشه به یاد داشته باشنمون، هیچ‌وقت فراموشمون نکنن و پیام‌هایی با متنِ «فقط حس کردم باید باهات حرف بزنم» رو از همون‌هایی دریافت کنیم که یک‌دفعه توی ذهنمون ظاهر می‌شن؛ اون‌هایی که دل‌تنگشون شدیم، بی‌دلیل سر راهمون قرار بگیرن و هیچ‌کس احساسات و جملات اشتباه رو خرج موقعیت‌های نادرست نکنه و برعکس؛ آدم‌ها مثل مهره‌های شطرنجی که کاملاً حرفه‌ای بازی می‌شه، روی صفحه جلو برن، همیشه سر جایی که باید، قرار بگیرن و همه طبق چارچوب‌های انسانی که محدودشون نمی‌کنن، جلو برن و هیچ‌کس، هیچ‌وقت مجبور نشه که با فکرِ «کافی نبودن!》اشک های خشک شده روی گونه هایش،بخوابه تا فردا رو با لبخند بگذرونه؟سارام توی زبان کره ای یعنی انسان... طوریکه جونگکوک به تهیونگی هیونگی هیونگش نگاه میکنه، الهه عشق منه❤ ARMY

ترتیب 

کلاسای آیین نامه 

کلاسای شهری

امتحان آیین نامه ۱ بار فقط مگه اینکه رد شی

امتحان شهری

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 

قبلا روال این بود،منم دوباره ثبت نام کردم برا گواهینامه دفعه اول سال نود بود بعد کلاسها امتحانگرفتن بعد کلاس عملی شروع شد،الان کلاسهای ایین نامه رو میری پنج جلسه بعد کلاسهای عملی شهر شروع میشه دوازده جلسه،کلاس شهر که نموم بشه امتحان ایین نامه رو میدی ان شالله که قبول شدی میری امتحان شهر میدی 

خدایا گاهی نگاهی
ن دوتا برا قدیم بود  یدونه ایین نامه اس قبول میشی   چن روز یا چن هفته بعد امتحان شهریته

کلاسای آیین نامه شنبه تموم میشه بعدش باید چیکار کنم برم آموزشگاه بگم برا انتخاب مربی؟

سلام الان این مدرسه که اول میری کلاس آئین نامه بعد که تموم شد وقتی نوبتت شد میری آموزشی کلاس رانندگی شهر بعدش میری کارتکس درست میکنی بعد آموزشگاه بعد زنگ میزنه میگه میخوای بیای امتحان آئین نامتو که ی امتحان هست با 30 سوال و زمان 20 دیقه و 26 تاشو جواب بدی قبولی / اگر گفتی آره که میری امتحان وقتی قبول شدی بعدش میری برای امتحان شهر / اگر کارتکس گرفتی تا 2 سال وقت داری امتحاناتم بدی و از زمان ثبت نام توی آموزشگاه تا زمانی که بخوای بری کلاس شهر یکسال وقت داری